Life

Andreea Antonescu a dezvăluit public sexul bebelușului. Victor Vrînceanu e în culmea fericirii

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu sunt cei mai fericiți. Cei doi au aflat sexul bebelușului lor și au împărtășit totul pe rețelele de socializare.
14.11.2022 | 11:13
Andreea Antonescu a dezvaluit public sexul bebelusului Victor Vrinceanu e in culmea fericirii
Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au aflat sexul bebelușului. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu vor deveni părinți în doar câteva luni, iar emoțiile au atins cote maxime în cazul celor doi.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu vor avea o fetiță

Cuplul a aflat sexul bebelușul și se pare că Andreea Antonescu va fi mamă de fată pentru a doua oară. Amintim că artista mai are o fetiță din căsnicia cu Traian Spa, pe Sienna.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe pagina de Instagram, aceasta a publicat o imagine specială, alături de un mesaj prin care și-a informat fanii cu privire la sexul bebelușului.

”După cum bine știți, îmi place să împărtășesc cu voi cele mai importante vești din viața mea. Eu și @victor.vrinceanu suntem fericiți, emoționați și mândri totodată să vă transmitem că urmează să fim părinții unei minunății de fetiță!

ADVERTISEMENT

Te așteptăm cu nerăbdare, iubita noastră”, a scris în mediul online artista.

În imaginea postată, Andreea Antonescu este alături de iubitul ei, Victor Vrînceanu, într-un body negru care îi scoate în evidență burtica. Și nu este prima imagine de acest tip postată de vedetă.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au aflat sexul bebelușului. Sursă foto: Instagram
Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au aflat sexul bebelușului. Sursă foto: Instagram

Amintim că în luna august, Andreea Antonescu a anunțat public că este însărcinată. Vedeta a fost și ea surprinsă în momentul în care a aflat, iar mesajele de susține nu au încetat să apară.

ADVERTISEMENT

Mulți i-au urat atunci artistei sarcină ușoară, iar Andreea Antonescu s-a bucurat de fiecare urare în parte.

”Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media”, scria vedeta în luna august.

ADVERTISEMENT

Cine este Victor Vrînceanu, iubitul Andreei Antonescu

Referitor la iubitul artistei, Andreea Antonescu formează un cuplu cu jurnalistul Victor Vrînceanu, care este reactor șef al unui cunoscut site de știri mondene.

De abia la finele lunii februarie ale acestui an, artista a făcut primele declarații despre relația pe care o are, însă a evitat constant să îi dea numele jurnalistului.

În momentul în care au aflat că vor deveni părinți însă, lucrurile s-au schimbat.

ADVERTISEMENT