Life

Andreea Antonescu, declarație șocantă despre Culiță Sterp de la Survivor România: ”Mă așteptam la verticalitate”

30.03.2021 | 21:37
Andreea Antonescu declaratie socanta despre Culita Sterp de la Survivor Romania Ma asteptam la verticalitate
Andreea Antonescu, declarație șocantă despre Culiță Sterp de la Survivor România: ”Mă așteptam la verticalitate”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a făcut o declarație șocantă la adresa lui Culiță Sterp de la Survivor România, care la un moment dat a spus că Faimoșii pot câștiga numai dacă artista își rupe un picior și stă pe banca de rezervă. 

Frumoasa brunetă a mărturisit că este foarte deranjată de remarca manelistului, precizând că se aștepta la mai multă verticalitate din partea acestuia. În plus, fosta concurentă de la Kanal D vrea să ia totul ca pe o glumă, nedorind să pună la suflet aceste răutăți gratuite.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost eliminată la scurt timp după ce a ajuns în Republica Dominicană, însă spune că nu este supărată pentru că îi era foarte dor de fiica sa, Sienna. Andreea Antonescu nu a rezistat în concurs, fiind scoasă din competiție pentru că nu aducea puncte.

Andreea Antonescu, dezamăgită de Culiță Sterp de la Survivor România. La ce se referă artista

„A zis că ar trebui să îi rupem Andreei un picior ca să stea pe bancă, să nu concureze. Vreau să cred că e o glumă, eu am un simț al umorului dezvoltat. Mă așteptam la un pic mai multă verticalitate din partea lui”, a declarat Andreea Antonescu în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Jumătatea trupei Andre a devenit și mai apropiată de Elena Marin, pe care o știa dinainte de a pleca în Republica Dominicană. Cele două Faimoase au o relație foarte frumoasă, artista mărturisind că și-ar dori să câștige dansatoarea Andreei Bălan.

„E o dansatoare minunată, o fată muncitoare. I-am zis că sper să aducă trofeul acasă”, a mai adăugat Andreea Antonescu la „Teo Show”, unde a precizat că a descoperit ce caracter are fiecare dintre participanți.

ADVERTISEMENT

Vedeta a avut o conexiune foarte bună cu unii dintre concurenți, având numai cuvinte de laudă pentru Cătălin Moroșanu, Zanni și familia lui Jador. La polul opus bruneta nu a apreciat caracterul lui Sebastian, care s-a dovedit a fi alunecos.

„Am descoperit categorii de oameni. Sunt și cei cu care am avut o conexiune bună, cei cu care nu aș vrea să mă mai văd vreodată. Mâine aș ieși la cafea cu Moroșanu, Elena, Jador. Felicitări familiei lui Jador, este foarte corect, are un suflet cât universul. A fost o surpriză foarte plăcută.

ADVERTISEMENT

Zanni a fost la fel foarte surprinzător, a încercat să se schimbe mult, să se perfecționeze. Nu mi-a plăcut de Sebastian, nu îmi plac oamenii răi, iar ca fotbalist eu n-am auzit în viața mea de el. Nu îmi plac oamenii alunecoși”, a mai spus cântăreața în aceeași emisiune TV.

ADVERTISEMENT