Life

Andreea Bălan a făcut primul milion de euro. „L-am și cheltuit”. Ce spune vedeta despre averea din muzică

Andreea Bălan a făcut primul milion de euro. Vedeta spune că a și cheltuit toți acești bani. Ce spune vedeta despre averea din muzică.
05.05.2023 | 16:50
Andreea Balan a facut primul milion de euro Lam si cheltuit Ce spune vedeta despre averea din muzica
Andreea Bălan a făcut primul milion de euro. foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a făcut primul milion de euro, dar spune că deja l-a și cheltuit. Ce a spus vedeta despre toată averea strânsă din muzică.

Andreea Bălan a făcut primul milion de euro

Andreea Bălan a recunoscut că a făcut primul ei milion de euro, dar l-a și cheltuit. Astfel, vedeta a spus că a reușit să facă și înapoi banii după ce i-a cheltuit. Acum, Andreea Bălan spune că are milionul de euro în bunuri.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a făcut aceste mărturisiri în podcastul lui Jorge, care a pus-o să aleagă între un milion de euro și iubire adevărată. Alegerea a fost foarte simplă pentru vedetă, pentru că milionul de euro l-a făcut deja.

”Andreea Bălan: Dragostea vieții mele. Un milion de euro, îi fac pe ăia. Am făcut milionul. L-am și cheltuit. Jorge: L-ai și cheltuit?

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan: Păi da. Jorge: L-ai și făcut la loc? Andreea Bălan: Da, l-am făcut. În fine, am în bunuri. Casa valorează mult, mai am două apartamente, dar l-am făcut”, a declarat artista.

Andreea Bălan are averea în bunuri. Nu are de gând să vândă casa făcută cu Keo

Andreea Bălan are averea în bunuri și a recunoscut că mai are două apartamente pe lângă casă. Aceasta și-a construit locuința de vis pe vremea când era cu Keo.

ADVERTISEMENT

Lucrurile nu au mers între ei, dar Andreea Bălan spune că își iubește casa exact așa cum este. Keo a făcut casa după dorințele ei și nu ar vrea în niciun caz să se mute în altă parte.

„Casa în care locuiesc are 340 mp, 7 camere, întreținerea costă foarte mult, dar îmi place. Keo, când a proiectat-o, am făcut-o împreună. Și după dorințele mele!

ADVERTISEMENT

Dressingul e făcut așa cum mi-am dorit eu, acolo e și studioul de înregistrări făcut de el. E făcută cum mi-am dorit și atunci de ce s-o vând, să plec în altă parte și să cumpăr una de-a gata, care nu e făcută după sufletul meu?”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT