Life

Andreea Bălan, apariție de frânt inimi în patria șeicilor! Ce au putut remarca oamenii

Andreea Bălan are apariții tot mai răvășitoare în mediul online, iar cele mai recente poze postate au frânt deja mai multe inimi!
13.05.2023 | 16:50
Andreea Balan aparitie de frant inimi in patria seicilor Ce au putut remarca oamenii
Andreea Bălan încinge atmosfera în patria șeicilor. Foto: Instagram. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan are apariții din ce în ce mai atrăgătoare în mediul virtual! Dacă n-ai ști că a fost membră a trupei Andre, ai spune că a făcut parte din trupa Sexy!

Andreea Bălan, apariție de furat priviri în Dubai!

Da, Andreea e tot mai sexy în pozele pe care le urcă pe Instagram, iar cele mai recente fotografii, făcute în vacanța din Emiratele Arabe Unite, patria unora dintre cei mai bogați șeici, au luat suflarea tuturor!

ADVERTISEMENT

Blondina apare într-o fustă care scoate la iveală aproape tot, la volanul unei decapotabile roșii. Fanii au remarcat, odată cu noile imagini postate de vedetă, că aceasta are apariții din ce în ce mai îndrăznețe!

Urmăritorii divei au scris câteva comentarii prin care și-au exprimat admirația pentru felul în care aceasta arată. Atât bărbații cât și femeile au inundat Instagram-ul Andreei Bălan cu aprecieri care mai de care mai pompoase, majoritatea justificate, căci artista arată mai bine ca niciodată!

ADVERTISEMENT
andreea bălan
Andreea Bălan, la volanul unei mașini decapotabile, pe străzile din Dubai. Foto: Instagram

Fanii au remarcat că artista apare din ce în ce mai dezbrăcată în mediul virtual

„E șmecheră femeia asta pentru secolul ăsta!; Din ce în ce mai dezbrăcată.; Ești minunată și foarte frumoasă!;  Mașină șmecheră! O femeie șmecherâ, hotărâtă, curajoasă, puternică, optimistă, învingătoare, sensibilă, sexy, bestială, demențială, provocatoare, zâmbitoare. Ți se potrivește perfect mașina.”, au scris fanii cântăreței pe Instagram.

După cum arată și pozele cu pricina, Andreea Bălan este în cea mai fericită etapă a vieții sale. Despre viața sa, una care a fost supusă atenției publice, cântăreața a vorbit recent în podcastul lui Jorge. 

ADVERTISEMENT

Andreea a mărturisit că a îngropat securea războiului cu fostul ei soț, George Burcea, cu care are două fetițe minunate împreună. Vedeta a declarat că l-a iertat pentru lucrurile pe care acesta i le-a făcut și că nu mai reprezintă pentru ea un subiect important.

Bălan a mai zis că din toate relațiile prin care a trecut a avut de învățat câte ceva. Dezamăgirile în dragoste n-au făcut altceva decât s-o întărească.

ADVERTISEMENT