Life

Andreea Bălan, despre cel de-al treilea copil. Ce planuri are vedeta: ”Tehnologia ne permite”

Andreea Bălan a vorbit despre cel de-al treilea copil, dar și despre posibilitățile pe care le are. Vedeta nu exclude ideea de a deveni mamă din nou.
08.05.2023 | 14:44
Andreea Balan despre cel deal treilea copil Ce planuri are vedeta Tehnologia ne permite
Andreea Bălan, despre cel de-al treilea copil. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan este un dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista a debutat pe scenă încă de când era mică și chiar și acum, piesele ei sunt la mare căutare. De asemenea, ea a participat și la America Express și este jurat al emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1.

Andreea Bălan, despre cel de-al treilea copil

Dacă pe plan profesional, Andreea Bălan se bucură de un succes imens, iată că viața personală a vedetei nu este una chiar atât de roz. Aceasta a divorțat de soțul ei, George Burcea, alături de care are două fetițe și este nevoită să se descurce singură.

ADVERTISEMENT

De asemenea, având în vedere că a suferit un stop cardio-respirator în timpul celei de a doua nașteri, lucrurile s-au complicat pentru ea. Vedeta nu mai poate să devină mamă din nou, în mod natural. Chiar și așa, ea a găsit soluții.

Invitată într-un podcast recent, Andreea Bălan a dezvăluit că dacă vreodată va fi momentul, aceasta poate să mai facă și cel de-al treilea copil. Artista are încredere în tehnologie și de asemenea, ar opta pentru o mamă surogat.

ADVERTISEMENT

„Pot să mai fac copii doar cu o mamă surogat, dar aș putea să mai fac. Tehnologia din ziua de azi ne permite, cu fertilizare în vitro. Cu mamă surogat aș putea și mi-aș dori”, mărturisit Andreea Bălan.

Fiicele artistei nu au depășit încă divorțul părinților

Până la acel moment însă, vedeta este nevoită să se descurce cu cele două fiice ale sale. Se pare că fiica cea mare suferă încă după divorțul părinților. Aceasta își amintește de perioada în care familia era completă cu părere de rău.

ADVERTISEMENT

Cât despre mezina familiei, Andreea Bălan spune că fiica sa este extrem de cuminte. Acesteia îi este frică să nu supere pe nimeni de teamă ca nu cumva și alte persoane din casă să plece. Printre altele, artista a mai vorbit și despre implicarea lui George Burcea.

Vedeta susține că a reușit să îl ierte pe fostul ei soț și că nu este invidioasă pe succesul său. Să nu uităm că George Burcea a jucat în serialul Wedesday, iar momentan se află în Statele Unite alături de Viviana Sposub.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru pe care și-l dorește Andreea Bălan este ca fostul ei soț să facă bani. Acesta are de plătit o pensie alimentară, pe care vedeta o așteaptă.”Măcar să facă bani, să dea pensia alimentară!”, a spus vedeta, întrebată dacă este invidioasă pe succesul actorului.

ADVERTISEMENT