Life

Andreea Bălan, complet goală în cel mai nou videoclip. Ce mesaj vrea să transmită artista

27.05.2020 | 21:42
Andreea Balan complet goala in cel mai nou videoclip Ce mesaj vrea sa transmita artista
Andreea Bălan, complet goală în cel mai nou videoclip. Ce mesaj vrea să transmită artista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și-a surprins fanii cu noua sa melodie, dar mai ales cu postura inedită în care a apărut. Frumoasa cântăreață s-a lăsat fotografiată complet goală, mesajul piesei spunând povestea unui vis care s-a sfârșit, însă artista are puterea de a merge mai departe.

Cântăreața, ipostază nouă și inedită în cel mai recent videoclip

Jumătatea trupei Andre s-a despărțit în urmă cu patru luni de actorul George Burcea, alături de care are două fetițe. Andreea Bălan s-a axat perioada aceasta mai mult pe creșterea copiilor și cariera profesională, lansând marți, 26 mai, o nouă melodie care spune povestea ei de dragoste.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a surprins nu numai prin mesajul pe care l-a transmis, ci și prin ipostazele inedite în care a apărut. Artista s-a lăsat filmată în pielea goală, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum.

Un alt lucru care poate fi observat în videoclipul piesei „Am crezut în basme” este chiar rochia de mireasă purtată la nunta cu fostul partener de viață, fanii mărturisind că i-a emoționat extrem de tare prezența acestei ținute.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, pregătită pentru o nouă relație amoroasă?

„«Am crezut în basme» spune povestea mea, dar și a celor care au avut un vis și acel vis s-a destrămat. Iubim, suferim și apoi renaștem și o luăm de la capăt”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram în ziua lansării piesei.

„Eu am crezut în basme, /Cu final fericit… /Până am văzut că în fiecare castel, / E un făt-frumos ce a mințit”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei Andreei Bălan.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a vorbit deschis despre planurile sale de viitor în privința relațiilor amoroase, mărturisind că își dorește să iubească din nou și sentimentele să-i fie împărtășite în aceeași măsură, însă mai trebuie să se vindece anumite răni.

De altfel, mesajul celei mai recente sale melodii spune clar că după suferință, renaștem și reușim să o luăm de la capăt alături de o altă persoană care ne răspunde la sentimente.

ADVERTISEMENT

Cântăreața își dorește să găsească persoana potrivită alături de care să-și petreacă tot restul vieții, însă despărțirea de George Burcea este mult prea recentă, Andreea Bălan mai având nevoie de timp pentru a o lua de la capăt.

 

ADVERTISEMENT