Life

Andreea Bălan, despre viața de după divorț: „Îmi place să iubesc și cred în dragoste la orice vârstă”

Andreaa Bălan a vorbit despre viața de după divorț. Vedeta a explicat că încă mai crede în dragoste și îi place să iubească.
01.06.2021 | 16:17
Andreea Balan despre viata de dupa divort Imi place sa iubesc si cred in dragoste la orice varsta
ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru Unica, artista a explicat cum privește viața. Totodată, ea a mărturisit că nu a suferit decepții care să o facă să-i fie frică să mai iubească.

Totuși, lucrurile nu au fost tocmai roz pentru jumătatea blondă a trupei Andre. Anul 2020 i-a adus despărțirea de tatăl celor două fetițe ale sale, George Burcea.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, despre viața de după divorț: „Îmi place să iubesc și cred în dragoste la orice vârstă”

Andreea este genul de om care se ridică după o căzătură: „când cazi nu poţi decât să te ridici şi cu cât cazi mai rău, cu atât te ridici mai sus.”

„Am ambiţie de fier şi chiar dacă mă consum foarte mult, sufăr şi plâng, nu mă dau bătută, îmi şterg lacrimile, zâmbesc şi merg înainte cu capul sus,” a declarat artista.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și fostul partener de viață, George Burcea, s-au despărțit în primăvara anului trecut. Cei doi au împreună două fetițe care locuiesc în acest moment cu solista.

Relația lor a durat mai bine de cinci ani, însă despărțirea a venit la doar câteva luni de la nuntă. De-a lungul timpului s-au vehiculat mai multe motive care au putut sta la baza deciziei celor doi.

ADVERTISEMENT

Între timp, aceștia și-au refăcut viețile. George Burcea are o nouă iubită, Viviana Sposub. La rândul ei, Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint.

Andreea Bălan vrea să-și țină viața privată departe de ochii lumii

În trecut, expunerea excesivă a vieții private nu i-a făcut deloc bine. De această dată, cântăreața vrea să facă lucrurile diferit.

ADVERTISEMENT

„Cred că toţi am iubit, ne-am despărțit şi am suferit măcar o dată în viaţă. Dacă la momentul respectiv ţi s-au părut tragedii, în timp realizezi că aşa a fost să fie şi că nu s-ar fi putut întâmpla altfel”, a declarat Andreea Bălan, potrivit sursei citate mai sus.

„Sincer, nu pot să zic că am rămas cu vreo decepţie încât să-mi fie frică să iubesc din nou. În prezent îmi doresc să păstrez pentru mine această latură a vieţii şi mă bucur departe de ochii presei şi ai publicului,” a adăugat.

Ea a menționat și că nu a încetat să creadă în dragoste: „îmi place să iubesc şi cred în dragoste la orice vârstă. Nu voi înceta niciodată să sper că va fi bine. Totodată, dacă suntem bine cu noi înşine, fericite chiar şi fără un bărbat, viaţa îţi oferă iubire sub o formă sau alta.”

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Opinia medicului Cătălin Cîrstoiu, în cazul Florin Piersic. Procedura recomandată într-o astfel de...
Opinia medicului Cătălin Cîrstoiu, în cazul Florin Piersic. Procedura recomandată într-o astfel de situație
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete