ADVERTISEMENT
Life

Andreea Bălan, despre viața de după divorț: „Îmi place să iubesc și cred în dragoste la orice vârstă”

Andreaa Bălan a vorbit despre viața de după divorț. Vedeta a explicat că încă mai crede în dragoste și îi place să iubească.
Autor: Cerasela Stafie | 01.06.2021 | 16:17
Andreea Bălan, despre viața de după divorț: „Îmi place să iubesc și cred în dragoste la orice vârstă
Andreea Bălan, despre viața de după divorț: „Îmi place să iubesc și cred în dragoste la orice vârstă" Sursa foto: Instagram

Într-un interviu pentru Unica, artista a explicat cum privește viața. Totodată, ea a mărturisit că nu a suferit decepții care să o facă să-i fie frică să mai iubească.

ADVERTISEMENT

Totuși, lucrurile nu au fost tocmai roz pentru jumătatea blondă a trupei Andre. Anul 2020 i-a adus despărțirea de tatăl celor două fetițe ale sale, George Burcea.

Andreea Bălan, despre viața de după divorț: „Îmi place să iubesc și cred în dragoste la orice vârstă”

Andreea este genul de om care se ridică după o căzătură: „când cazi nu poţi decât să te ridici şi cu cât cazi mai rău, cu atât te ridici mai sus.”

„Am ambiţie de fier şi chiar dacă mă consum foarte mult, sufăr şi plâng, nu mă dau bătută, îmi şterg lacrimile, zâmbesc şi merg înainte cu capul sus,” a declarat artista.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și fostul partener de viață, George Burcea, s-au despărțit în primăvara anului trecut. Cei doi au împreună două fetițe, Ella și Clara, care locuiesc în acest moment cu solista.

Relația lor a durat mai bine de cinci ani, însă despărțirea a venit la doar câteva luni de la nuntă. De-a lungul timpului s-au vehiculat mai multe motive care au putut sta la baza deciziei celor doi.

Între timp, aceștia și-au refăcut viețile. George Burcea are o nouă iubită, Viviana Sposub. La rândul ei, Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan vrea să-și țină viața privată departe de ochii lumii

În trecut, expunerea excesivă a vieții private nu i-a făcut deloc bine. De această dată, cântăreața vrea să facă lucrurile diferit.

„Cred că toţi am iubit, ne-am despărțit şi am suferit măcar o dată în viaţă. Dacă la momentul respectiv ţi s-au părut tragedii, în timp realizezi că aşa a fost să fie şi că nu s-ar fi putut întâmpla altfel”, a declarat Andreea Bălan, potrivit sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT

„Sincer, nu pot să zic că am rămas cu vreo decepţie încât să-mi fie frică să iubesc din nou. În prezent îmi doresc să păstrez pentru mine această latură a vieţii şi mă bucur departe de ochii presei şi ai publicului,” a adăugat.

Ea a menționat și că nu a încetat să creadă în dragoste: „îmi place să iubesc şi cred în dragoste la orice vârstă. Nu voi înceta niciodată să sper că va fi bine. Totodată, dacă suntem bine cu noi înşine, fericite chiar şi fără un bărbat, viaţa îţi oferă iubire sub o formă sau alta.”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT