Life

Andreea Bălan e în culmea fericirii. A făcut anunțul momentului: ”Am realizat că el este…”

Andreea Bălan radiază de bucurie. Cântăreața a dat vestea cea mare în urmă cu puțin timp despre relația cu Victor Cornea.
30.09.2023 | 15:10
Andreea Balan e in culmea fericirii A facut anuntul momentului Am realizat ca el este
Andreea Bălan radiază de bucurie. Cântăreața a dat vestea cea mare în urmă cu puțin timp despre relația cu Victor Cornea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta jurată a emisiunii Te cunosc de undeva e în culmea fericirii. A făcut anunțul momentului, subliniind că a realizat că actualul partener de viață, mai tânăr decât ea, este ce își dorește în plan sentimental.

Andreea Bălan radiază de bucurie. Cântăreața a dat vestea cea mare în urmă cu puțin timp despre relația cu Victor Cornea

Andreea Bălan radiază de bucurie de când se iubește cu jucătorul de tenis. Cântăreața a dat vestea cea mare în urmă cu puțin timp despre relația cu Victor Cornea care durează de câteva luni buni și în care se simte împlinită.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a meditat mult până când i-a ieșit în cale sportivul cu care are o conexiune aparte. Când a ajuns în casa părinților acestuia a conștientizat că ceea ce a manifestat s-a transformat în realitate.

„În meditațiile mele vedeam un lan de floarea soarelui tot timpul și mă simțeam acasă. În momentul în care am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație și un șoc de bucurie să văd că toată casa părinților lui era plină de buchete de floarea soarelui.

ADVERTISEMENT

Atunci am realizat că el este cel din meditațiile mele, că eu îl vedeam în acele meditații, că îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple, dar era doar o chestiune de timp.

Am fost atât fericită să realizez că el este acel suflet cald și bun din meditațiile mele și că astfel ne-am găsit, ne-am chemat unul pe celălalt”, a mărturisit Andreea Bălan într-unul dintre vlogurile sale de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, detalii despre începutul relației cu Victor Cornea

Andreea Bălan a oferit și o serie de detalii despre începutul relației cu Victor Cornea. Jurata de la Te cunosc de undeva a primit un mesaj neașteptat de la sportiv după ce a distribuit în mediul virtual un mesaj despre spiritualitate.

Clipul s-a viralizat imediat și a făcut 1,5 milioane de vizionări. Jucătorul de tenis a rezonat extraordinar de bine cu spusele cântăreței și așa a ajuns să o felicite și să îi transmită că este genială. Dacă de obicei nu le răspunde bărbaților care îi scriu cât de frumoasă e, de data asta a încălcat propria regulă.

ADVERTISEMENT

„Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a dezvăluit Andreea Bălan despre Victor Cornea în cadrul unei emisiuni, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT