Life

Andreea Bălan, cadou special de la iubitul ei, Victor Cornea: ”Atât de binecuvântată”

Andreea Bălan, dar impresionant de la partenerul de viață, Victor Cornea. Ce mesaj a transmis cântăreața, vizibil emoționată.
25.08.2023 | 10:35
Andreea Balan cadou special de la iubitul ei Victor Cornea Atat de binecuvantata
Andreea Bălan, dar impresionant de la partenerul de viață, Victor Cornea. Ce mesaj a transmis cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita jurată a emisiunii Te cunosc de undeva a primit un cadou special de la iubitul ei, Victor Cornea, în ziua în care a lansat o nouă melodie. Vedeta de la Antena 1 simte că este binecuvântată de când iubește din nou.

Andreea Bălan, dar impresionant de la partenerul de viață, Victor Cornea. Ce mesaj a transmis cântăreața

Andreea Bălan s-a bucurat în urmă cu puțin timp de un dar impresionant de la partenerul de viață, Victor Cornea. Cântăreața a transmis un mesaj încărcat de emoție și iubire cu această ocazie, arătându-le tuturor cum arată fericirea.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta artistă radiază de bucurie atunci când apare la brațul sportivului și în imaginile pe care le distribuie pe social media. Jurata de la Te cunosc de undeva este încântată de fiecare cadou primit de la jucătorul de tenis.

„Așa arată fericirea. Atât de binecuvântată. Te iubesc, Victor Cornea. Fii cel mai bun la US Open”, a scris frumoasa blondină pe pagina de Instagram, în dreptul unor imagini cu un buchet de flori multicolore.

ADVERTISEMENT

„PS: Când a aterizat la New York eu am primit acest buchet cu florile pe care le vedeam mereu în meditațiile mele atunci când vizualizam sufletul pe care mi-l doream lângă mine”, a completat Andreea Bălan.

Florile au venit însoțite și de un cartonaș cu mesajul: „Dor de tine! Te iubesc”. Reacția lui Victor Cornea nu a întârziat să apară pe rețelele de socializare, unde a lăsat de înțeles încă o dată ce sentimente are pentru vedetă.

ADVERTISEMENT
Andreea Bălan cu un buchet imens de flori
Andreea Bălan cu un buchet imens de flori primit de la Victor Cornea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Andreea Bălan și Victor Cornea au o conexiune puternică

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni bune și spun că au o conexiune puternică. Frumoasa blondină și sportivul nu se ascund și se afișează împreună de fiecare dată când au ocazia.

Din păcate, legătura dintre cei doi este aspru criticată de internauți care sunt de părere că artista îl va distrage de la cariera sa. Jucătorul de tenis preferă să fie rezervat legat de acest subiect și subliniază că are o „conexiune divină” cu vedeta de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„O iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună.

Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere.

Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi”, a declarat Victor Cornea la Digi Sport. Sportivul nu se gândește la diferența de vârstă dintre el și Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT