Life

Andreea Bălan este o mămică împlinită. Fiica ei cea mare a împlinit șase ani: „Sunt atât de fericită și recunoscătoare”

Fiica cea mare a Andreei Bălan și a lui George Burcea a împlinit șase ani. Ce urare emoționantă i-a făcut artista Ellei?
09.10.2022 | 13:00
Andreea Balan este o mamica implinita Fiica ei cea mare a implinit sase ani Sunt atat de fericita si recunoscatoare
Fiica Andreei Bălan a împlinit 6 ani. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan i-a făcut fiicei sale o urare emoționantă. Ella a împlinit șase ani, iar artista pregătește o petrecere pentru micuță.

Fiica cea mare a Andreei Bălan și a lui George Burcea a împlinit șase ani. Urarea emoționantă făcută de artistă

Andreea Bălan este o mămică împlinită. Chiar dacă mariajul cu George Burcea nu a rezistat și au luat decizia să divorțeze la scurt timp după nuntă, ei au împreună două fetițe, Ella și Clara.

ADVERTISEMENT

Fiica cea mare a celor doi, Ella a împlinit duminică, 9 octombrie 2022, șase ani, iar mama ei nu putea să lase să treacă neobservat acest eveniment.

Artista a publicat pe contul său de Instagram un filmuleț în care a introdus mai multe fotografii realizate încă de la nașterea micuței.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a însoțit imaginile cu un text emoționant în care le-a spus urmăritorilor săi cât de recunoscătoare este pentru tot ceea ce are.

„Azi s-a născut cea dintâi iubită a mea, Ella Maya, cea mai caldă și sensibilă ființă din viața mea, o minune de copil care ne împlinește la cel mai profund nivel.

ADVERTISEMENT

Azi face 6 ani și sunt atât de fericită și recunoscătoare pentru acești 6 ani din viața mea!”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Bălan i-a organizat fiicei sale o petrecere

Andreea Bălan și George Burcea împart custodia fetițelor, astfel că artista a dezvăluit că petrecerea Ellei va avea loc luni. Jurata de la Te cunosc de undeva a pregătit în detaliu aniversarea fetiței sale.

ADVERTISEMENT

 „Mâine facem o super petrecere și abia aștept să ne distrăm”, a dezvăluit Andreea Bălan.

Chiar dacă este aproape tot timpul ocupată cu concertele și filmările pentru emisiuni, cântăreața este implicată în viața micuțelor sale și face tot posibilul pentru a petrece cât mai mult timp împreună.

De curând, aceasta a fost plecată în America Express și a stat câteva săptămâni bune departe de copii, astfel că atunci când s-a întors a avut parte de o revedere emoționantă.

 

 

ADVERTISEMENT