Life

Cum a reușit Andreea Bălan să treacă peste despărțirea de George Burcea: “Am văzut asta în filme”

Cum a reușit Andreea Bălan să treacă peste despărțirea de George Burcea, cu mai bine de doi ani în urmă. Cântăreața a dezvăluit care a fost metoda ei.
10.08.2022 | 14:54
Cum a reusit Andreea Balan sa treaca peste despartirea de George Burcea Am vazut asta in filme
Cum a reușit Andreea Bălan să treacă peste despărțirea de George Burcea. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a dezvăluit cum a reușit să treacă peste despărțirea de George Burcea, de care s-a separat cu mai bine de doi ani în urmă. Cei doi au pus capăt poveștii lor de dragoste la aproape jumătate de an de când s-au căsătorit.

Andreea Bălan, despre cum a reușit să treacă peste despărțirea de George Burcea

Jurata de la Te Cunosc de Undeva a recunoscut că perioada de după separarea de fostul partener de viață a fost una foarte dificilă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu doi ani și jumătate, fanii au fost șocați să afle că Andreea Bălan și George Burcea divorțează, la doar câteva luni de când au făcut o nuntă spectaculoasă.

Cei doi au avut o relație de cinci ani înainte de a ajunge în fața altarului. Împreună au două fiice, Ella (5 ani) și Clara (3 ani).

ADVERTISEMENT

După despărțirea de tatăl fetițelor ei, Andreea Bălan și-a creat un grup suport de prieteni. Vedeta le povestea acestor zilnic prin ce trece, iar după câteva luni a reușit să se vindece.

“Eu mi-am făcut un grup de suport, patru oameni, cărora le-am zis că m-am despărțit și timp de patru luni i-am sunat pe toți, pe rând, am văzut asta în filme. În fiecare zi îi luam la rând, le ziceam aceleași lucruri.

ADVERTISEMENT

După astea patru luni de zile mi-a trecut dintr-o dată. Cu toții avem nevoie de prieteni foarte apropiați, care trebuie să fie lângă tine, pentru o perioadă limitată.

Cam asta aș sfătui, alege doi, trei prieteni și vă dați un termen de două-trei luni.”, a povestit Andreea Bălan pe YouTube, în cadrul podcastului moderat de Radu Constantin.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan s-a confruntat cu depresia

În cadrul aceluiași podcast, Andreea Bălan a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia.

La 27 de ani, cântăreața a realizat că are depresie boală și a făcut tot posibilul să se vindece. Artista credea atunci că este fericită și că are tot ce își dorește, însă lucrurile nu erau tocmai roz.

Concurenta de la America Express a mai spus că încerca să caute fericirea în exterior, în lucrurile materiale, și nu în interior. Cu ajutorul terapiei, vedeta și-a vindecat traumele din perioada copilăriei, care o afectau și în prezent.

ADVERTISEMENT