Life

Andreea Bălan, derapaj la adresa lui George Burcea, în plin divorț! Artista l-a făcut și bețiv

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea este departe de a se încheia, iar cântăreața pare să nu poată să îl ierte, nicio secundă, pentru că relația lor s-ar fi destrămat.
08.01.2022 | 11:28
Andreea Balan derapaj la adresa lui George Burcea in plin divort Artista la facut si betiv
Andreea Balan si George Bircea s-au casatorit acum aproape trei ani. De doi ani insa au ajuns sa se urasca Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Relația dintre Andreea Bălan și soțul de care încearcă să divorțeze, George Burcea, pare să se înrăutățească pe zi ce trece, blondina din trupa Andre atacându-l regulat pe bărbatul care se iubește acum cu Viviana Sposub, frumoasa concurentă de la Bravo, ai Stil!

Andreea Bălan, derapaj la adresa lui George Burcea

După o perioadă în care părea să fie liniștită și prin prisma faptului că se iubea cu un alt bărbat, Andreea Bălan a reînceput războiul cu George Burcea. Deranjată în primă fază că fetițele lor discutau și cu Viviana Sposub, după ce i-a adresat mai tinerei vedete TV câteva vorbe nu tocmai amabile, Andreea Bălan a decis să dezgroape securea războiului.

ADVERTISEMENT

Iar zilele trecute, într-o înregistrare difuzată de Cancan, Andreea Bălan și George Burceau au un schimb de replici. Iar cântăreața nu este deloc amabilă cu bărbatul cu care s-a căsătorit și alături de care are două fetițe.

Astfel, într-o rară izbucnire de furie pentru calculata Andreea Bălan, a fost înregistrată în timp ce strigă la soțul ei și îl numește pe acesta ”drogat și bețiv”. Iar cum vorbele uneori taie mai adânc decât o sabie, scandalul dintre cei doi s-a aprins la cote nebănuite.

ADVERTISEMENT

După ce Andreea Bălan i-a reproșat lui George Burcea că ar fi jignit-o, cântăreața și-a dat frâu liber mâniei și l-a făcut în fel și chip pe actorul cu care s-a iubit ani buni.

Andreea Bălan și George Burcea, scandal fără sfârșit

Vizibil nervos, George Burcea, conform inregistrării Cancan, întreba de ce era numit de fosta lui parteneră de viață ca fiind drogat și bețiv. Replica Andrei Bălan, care nu a dat înapoi niciun pas în a-și susține cu argumente vorbele grele, a fost una pe măsură. Mai exact, ea și-a susținut vorbele cu tărie, insistând că descrierile pe care i le-a făcut actorului sunt reale, informează Cancan.

ADVERTISEMENT

De altfel, scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea are, deja, doi ani de când se tot derulează în spațiul public, cei doi despărțindu-se oficial în februarie 2020, deși nu mai locuiau împreună încă de la sfârșitul anului 2019.

Tot în acea perioadă, George Burcea a fost prins de polițiști în timp ce, după ce urcase la volanul mașinii, a fost testat pozitiv cu aparatul care detectează consumul de droguri, motiv suficient, la acea vreme, pentru Andreea Bălan să inițieze divorțul și să aibă șansa să obțină custodia exclusivă a fetițelor, așa cum își și dorește de altfel.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și George Burcea, divorț anevoios

Chiar dacă actele de divorț au fost depuse de ceva vreme deja, iar procesul în sine este ”la secret” din dorința cântăreței, în acest moment Andreea Bălan și George Burcea sunt încă căsătoriți, legal. Mai mult, cum cei doi se judecă pentru custodia celor două fetițe ale lor, procesul este și mai anevoios.

În altă ordine de idei, Andreea Bălan îi reproșează constant lui George Burcea că nu contribuie financiar la bunăstarea celor două fetițe pe care le au împreună, ea anunțând, în repetate rânduri, că îi va cere și ultimul leuț datorat ca pensie alimentară micuțelor, iar dacă va fi nevoie îl va și executa silit.

De când s-au despărțit, Andreea Bălan și George Burcea și-au făcut alte relații. Dacă cea a Andreei Bălan nu a funcționat însă, George Burcea pare să iubească mai mult ca niciodată o altă femeie, pe frumoasa Viviana Sposub.

ADVERTISEMENT