Life

Andreea Bălan iubește din nou? Imaginile care o dau de gol pe jurata de la Te cunosc de undeva!

Andreea Bălan (37 de ani) este artista care se reinventează după fiecare cădere, lucru care se poate spune și legat de viața amoroasă. Blondina s-a despărțit recent de Tiberiu Argint.
15.11.2021 | 21:36
Andreea Balan iubeste din nou Imaginile care o dau de gol pe jurata de la Te cunosc de undeva
Andreea Bălan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După o poveste de dragoste care a durat un an și cinci luni jurata emisiunii „Te cunosc de undeva!” a decis să pună capăt relației cu fostul partener de viață, iar acum pare îndrăgostită din nou.

Prezentă la filmările unui show de la Antena 1, vedeta a fost surprinsă de Alina Pușcaș în timp ce butonează telefonul cu un zâmbet larg pe față.

ADVERTISEMENT

Bucuria și sclipirea din ochii Andreei Bălan ne fac să credem că artista a trecut peste despărțirea de Tiberiu Argint și iubește din nou.

Andreea Bălan, un nou iubit? Cântăreața, surprinsă cu zâmbetul până la urechi

La același lucru probabil se gândește și prezentatoarea de la Antena 1, care o cunoaște destul de bine pe artista cu care filmează deja de 16 sezoane la show-ul transformărilor.

ADVERTISEMENT

„Oare cu cine vorbește Andreea Bălan?”, este curiozitatea pe care o are Alina Pușcaș și nu numai, asta pentru că și fanii doresc să știe acest răspuns.

Jumătatea trupei Andre nu s-a sfiit să vorbească despre acest aspect al vieții sale, lucru care transmite că este gata de o nouă poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

„Cu inima”, este răspunsul scurt și la obiect oferit de cântăreață pe rețelele de socializare, unde este forate activă.

Andreea Bălan nu a dorit să ofere mai multe explicații, dar imaginile vorbesc de la sine. Vedeta este îndrăgostită lulea, chiar dacă momentan dorește să fie discretă în acest sens.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, despre partea amoroasă. Ce spunea cântăreața recent

Frumoasa blondină nu este pregătită să vorbească despre partea sentimentală și cel mai probabil va discuta deschis mai târziu despre acest aspect al vieții sale.

„Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă.

Încerc să nu îmi mai fac planuri, pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile”, spunea Andreea Bălan în urmă cu ceva vreme la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT