Life

Andreea Bălan, pregătită de o nouă relație: ”Mie îmi place să iubesc”

Andreea Bălan, gata de o nouă legătură amoroasă. Ce a mărturisit frumoasa blondină despre o eventuală poveste de dragoste.
09.11.2022 | 15:00
Andreea Balan pregatita de o noua relatie Mie imi place sa iubesc
Andreea Bălan, gata de o nouă legătură amoroasă. Ce a mărturisit frumoasa blondină. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta jurată de la Te cunosc de undeva! a mărturisit că este pregătită de o nouă relație. Vedeta de la Antena 1 a subliniat că este genul de persoană căreia îi place foarte mult să iubească și se îndrăgostește frecvent.

Andreea Bălan, gata de o nouă legătură amoroasă. Ce a mărturisit frumoasa blondină

Andreea Bălan a trecut printr-un divorț și a avut o relație cu Tiberiu Argint, dar nu și-a pierdut speranța într-o nouă relație. Cântăreața nu a încetat să creadă în iubire, chiar dacă în ultima perioadă a suferit destul de mult.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină nu spune „Nu” unei legături amoroase, deși în momentul de față se focusează pe carieră și pe creșterea celor două fete, Ella și Clara. Micuțele au venit pe lume în timpul relației cu actorul George Burcea.

„Când o să fie ceva foarte adânc, profund și voi fi foarte sigură, probabil că voi spune sau pur și simplu mă veți vedea. Mă concentrez foarte mult pe creșterea Elluței și a Clăriței. Tot timpul am curaj să iubesc.

ADVERTISEMENT

Eu mă îndrăgostesc. Destul de des. Mie îmi place să iubesc și sunt foarte deschisă iubirii, mai ales acum, de când sunt pe această cale spirituală. Eu sunt foarte deschisă, în general, să învăț, și sunt foarte deschisă la iubire.

Cu toții suferim din dragoste, cu toții plângem, cu toții ne ridicăm apoi o luăm de la capăt, iar ne îndrăgostim. Aleg să nu am ziduri, deși am suferit.

ADVERTISEMENT

Aleg să mă îndrăgostesc și să iubesc. Îmi place să fiu îndrăgostită”, a spus Andreea Bălan într-unul dintre vlogurile sale de pe Youtube.

Andreea Bălan, despre relația cu fostul soț, George Burcea

Andreea Bălan a discutat deschis și despre relația cu fostul soț, George Burcea. Artista susține că nu are niciun fel de legătură cu fostul partener de viață de care s-a separat în martie 2020, la un an de când a fost la un pas de moarte.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață vrea să se elibereze de orice sentiment negativ legat de fostul partener de viață. Actorul le vizitează cât poate de des pe fetele sale, care o cunosc pe actuala sa iubită, Viviana Sposub.

ADVERTISEMENT