Life

Andreea Bălan, sărut în direct la oră de maximă audiență! Cine este bărbatul care a cucerit-o. „Ești sexy”

Andreea Bălan a luat pe toată lumea prin surprindere la ”Te cunosc de undeva”. Artista i-a furat un sărut pasional unui concurent.
23.10.2022 | 15:05
Andreea Balan sarut in direct la ora de maxima audienta Cine este barbatul care a cucerito Esti sexy
Cine este bărbatul cu care s-a sărutat Andreea Bălan la ”Te cunosc de undeva”. Sursa foto: captură TV/Cancan
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a făcut un gest surprinzător sâmbătă seară la ”Te cunosc de undeva”. Artista s-a îndreptat către un concurent și i-a furat un sărut pasional.

Andreea Bălan, sărut pasional cu un concurent de la ”Te cunosc de undeva”. Ce a impresionat-o pe artistă

Andreea Bălan l-a sărutat pe Emilian, participant al emisiunii de pe Antena 1. Acesta s-a deghizat în Enrique Iglesias, iar rolul i s-a potrivit perfect.

ADVERTISEMENT

Fiind uimită de asemănarea cu solistul internațional, Andreea Bălan nu a mai stat pe gânduri și s-a dus către Emilian să-l sărute.

”Ce să mai… atitudine, carismă… Coregrafia, în spatele vostru, a fost foarte tare, bestială, băieții cu fetele, un duel foarte frumos, iar voi… Ești sexy, Emilian”, i-a spus Andreea Bălan lui Emilian.

ADVERTISEMENT

Sore, însă, a fost cea care ”i-a împins”, de fapt, pe cei doi cântăreți la gestul de tandrețe. Ea a reamintit că Enrique Iglesias invită mereu, la concerte, o fată din public, pe scenă, ca să o sărute.

”Emilian, ca să completez ce a zis Andreea, să știi că Enrique Iglesias își alege o fată din public pe care o invită să o pupe pe scenă”, a aspus Sore, concurentă a show-ului TV.

ADVERTISEMENT

Gala 7 a ”Te cunosc de undeva”, câștigată de Sore și Emma. S-au transformat în Laura Stoica

Toată scena a avut loc în gala 7 a noului sezon al ”Te cunosc de undeva”.  Ediția a fost câștigată de Sore și Emma, care s-au transformat în Laura Stoica. Momentul lor i-a emoționat pe jurați.

”Absolut minunat, este un elogiu minunat adus marii cântărețe și marelui om care a fost Laura Stoica. Sunt convins că și ei i-ar fi plăcut“, a declarat Cristi Iacob.

ADVERTISEMENT

”Am uitat să respir. Ați luat-o personal și bine ați făcut. Mi-ați adus-o pe Laura atât de reală, atât de autentică“, a completat și Ozana Barabancea.

ADVERTISEMENT