Life

Concurenții-surpriză din noul sezon Te cunosc de undeva. Antena 1 nu a putut renunța la ei!

Nume surprinzătoare în noul sezon „Te cunosc de undeva”. Antena 1 nu a putut renunța nici pentru ediția cu numărul 18 la doi dintre cei mai iubiți tineri din România!
11.08.2022 | 11:02
Concurentiisurpriza din noul sezon Te cunosc de undeva Antena 1 nu a putut renunta la ei
Concurenți surpriză la Te cunosc de undeva, sezonul 18
ADVERTISEMENT

Antena 1 pregătește o surpriză uriașă în noul sezon „Te cunosc de undeva”! FANATIK a aflat numele uneia dintre perechile neașteptate care participă în noua ediție, după ce, de curând, ați descoperit lista majorității participanților.

Surprize, surprize la „Te cunosc de undeva”, sezonul 18

Până să dezvăluim despre cine este vorba, vă spunem că sunt doi dintre cei mai iubiți tineri din România. Împreună cu un alt băiat formează o trupă de succes, cu melodii virale pe toate rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cei doi concurenți-surpriză nu sunt deloc străini de formatul show-ului transformărilor de la Antenă, ba chiar sunt extrem de familiarizați.

Despre cine este vorba? Ei bine, Emi și Cuza se reîntorc la „Te cunosc de undeva” pentru a-și apăra titlul de câștigători ai sezonului care s-a terminat de curând.

ADVERTISEMENT

Emi și Cuza au câștigat cea de-a 17-a ediție a show-ului transformărilor

Da, poate să pară o glumă, însă FANATIK a aflat din surse sigure că Antena 1 nu a putut renunța la ei. Postul îi va ”folosi” din nou alături de alte cupluri de artiști.

Emi și Cuza au acceptat provocarea de a demonstra încă o dată că pot intra în pielea oricărui personaj. Băieții i-au impresionat pe jurații concursului încă din prima gală a sezonului 17, care a debutat în luna aprilie.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost în rolurile lui Connect-R și Smiley, Bon Jovi, Robbie Williams, Florin Salam, Rednex sau Sting și Stevie Wonder, printre alții.

Connect-R și Rona Hartner, printre noii concurenți

Rămâne de văzut ce fel de personaje vor primi în sezonul 18, unde vom avea parte de perechi de-a dreptul inedite. Pe lângă Emi și Cuza, în competiție au mai fost înscriși și WRS, fostul reprezentant al României la Eurovision, Emilian Nechifor, Connect-R și Shift, Rona Hartner și Johnny Romano, Sore și Liviu Teodorescu, dar și soții Natanticu.

ADVERTISEMENT

În sezonul anterior, publicul i-a putut admira pe Anisia Gafton & Ionuț Rusu, Ilona Brezoianu & Florin Ristei, Paula Chirilă & Maria Buză, Alexia Talavutis & Dima Trofim, surorile Ana și Monica Odagiu, dar și pe Romică Țociu și Carmen Chindriș.

Sezonul 17 a fost primul în care toți concurenții au format perechi. Emi de la Noaptea Târziu, câștigător împreună cu Cuza, a dezvăluit pentru FANATIK, înainte de finală, cât de greu este acest proiect.

„Au fost zile întregi de filmare, de dimineață până seară. Pe lângă repetițiile de zi cu zi, există o repetiție mare înainte de filmarea galei. E o nebunie de show. Cred că a meritat efortul.

Toate personajele au fost grele, sincer să fiu. Mi-am dat seama că personajele cele mai ușoare la prima vedere sunt cele mai grele. Ca să dau un nume, Stevie Wonder a fost o provocare, el fiind orb. E destul de greu să intri în pielea unui astfel de personaj. E greu să fii credibil. E un show de imitație, până la urmă”, ne-a spus Emi în urmă cu o lună.

„Te cunosc de undeva” este o producție spaniolă, gestionată de Gestmusic Endemol. Emisiunea a apărut prima oară la postul de televiziune iberic Antena 3, în anul 2011, iar Antena 1 a cumpărat imediat formatul, astfel că, la noi, show-ul a apărut pe micile ecrane în martie 2012.

Câștigătorul primei ediții „Te cunosc de undeva” a fost CRBL, iar cel de-al doilea Jorge.

ADVERTISEMENT