Life

Andreea Bălan, umilită de George Burcea și Anna Lesko la Ferma. Dezvăluirile făcute în fața unei țări întregi

17.09.2020 | 10:35
Andreea Balan umilita de George Burcea si Anna Lesko la Ferma Dezvaluirile facute in fata unei tari intregi
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a fost subiect de discuție la Ferma, iar George Burcea și Anna Lesko au pus-o într-o lumină proastă pe componenta blondă a trupei Andre.

Andreea Bălan, criticată de Anna Lesko după dezvăluirile făcute de George Burcea

Toată lumea știe despre divorțul cu surle și trâmbițe dintre cântăreață și Burcea, iar actorul, acum concurent în show-ul de la PRO TV, a dat detalii în premieră despre ce s-a întâmplat între cei doi.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko, prezentă și ea în reality-show, s-a solidarizat cu George, luându-i partea în conflictul deschis pe care acesta îl are de ceva luni cu Andreea Bălan.

Ucraineanca a spus că Andreea nu a procedat bine în separarea de George și că un artist adevărat nu cerșește mila publicului și nu-și expune problemele în fața tuturor.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mai spus că nu crede că actorul a fost un profitor în această căsnicie, așa cum a lăsat Bălan să se înțeleagă în interviurile și vlogurile pe care le-a realizat după divorț.

„Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei. Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia!”, a declarat Anna Lesko.

ADVERTISEMENT

Înainte de poziția publică pe care și-a asumat-o focoasa ucraineancă legat de acest subiect, George a făcut dezvăluiri în premieră despre ce s-a petrecut între el și fosta soție cu care are două fetițe minunate.

Actorul confirmă că fosta soție i-a sunat pe producători după ce a aflat că a trecut castingul Ferma

„Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate”, a declarat George șocând pe toată lumea, aseară, la Ferma.

ADVERTISEMENT

„Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele.

Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată. Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii”, a mai spu George.

ADVERTISEMENT