Life

Andreea Bănică, ipostaze neașteptate în costum de baie. Artista a atras critici dure: ”Vârsta își spune cuvântul”

Andreea Bănică, situație surprinzătoare în costum de baie. Cântăreața a primit un val de comentarii negative, în online.
27.06.2023 | 17:10
Andreea Banica ipostaze neasteptate in costum de baie Artista a atras critici dure Varsta isi spune cuvantul
Andreea Bănică, situație surprinzătoare în costum de baie. Cântăreața a primit un val de comentarii negative, în online. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta componentă a formației Exotic s-a afișat într-o ipostază neașteptată în costum de baie, la malul Mării Negre. Artista a atras critici dure, unii oameni fiind de părere că vârsta își spune cuvântul în cazul său.

Andreea Bănică, situație surprinzătoare în costum de baie. Cântăreața a primit un val de comentarii negative, în online

Andreea Bănică este protagonista unei situații surprinzătoare. S-a fotografiat în costum de baie, în stațiunea unde și-a deschis recent un hotel de lux, însă a ajuns să primească un val de comentarii negative.

ADVERTISEMENT

În online, pe pagina de Facebook, blondina a mărturisit că este pentru prima oară când îmbracă ținuta pentru mersul la plajă. Vedeta apare cu picioarele în apă și cu zâmbetul pe buze, ochelarii de soare fiind nelipsiți.

„Hello! Prima poză pe anul ăsta în costum de baie. La mare este vreme perfectă pentru plajă și bălăceală. Vă așteptăm la Eforie Nord”, a scris cântăreața pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT

„Vârsta își spune cuvântul”, „Ești frumoasă, dar Lori e și mai frumoasă” sau „Nu te lăsa nici tu, ai tinerețea de partea ta”, sunt o parte din remarcile negative primite de Andreea Bănică, pe Internet.

Din fericire, majoritatea comentariilor lăsate de internauți sunt de bun augur. Fanii sunt încântați de apariția artistei care la 45 de ani arată extraordinar de bine. Se menține în formă și cântărește numai 62 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este foarte atentă la siluetă și la imaginea pe care o afișează în public. Soția lui Lucian Mitrea face sport de 3 ori pe săptămână, la sală, dar și acasă unele antrenamente. În plus, alimentația contează enorm pentru blondină.

Andreea Bănică, în costum de baie și în body
Așa arată Andreea Bănică, în costum de baie și în body. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik

Andreea Bănică, siluetă impecabilă la 45 de ani

Andreea Bănică le-a mărturisit fanilor ce face pentru a avea o siluetă impecabilă la 45 de ani. Frumoasa cântăreață nu mănâncă aceeași mâncare în fiecare zi, prima masă fiind undeva în jurul prânzului, când consumă somon cu avocado, un ou fiert și ardei gras.

ADVERTISEMENT

„La prânz mănânc un somon cu legume sau uneori nu apuc să mănânc deloc, sau un baton proteic, sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt”, spunea artista la un moment dat, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT