Life

Andreea Bănică, o mămică îngrijorată pentru băiețelul său. Noah este bolnav

Andreea Bănică le-a dezvăluit fanilor că fiul său, Noah, nu traversează o perioadă tocmai bună. Băiețelul s-a îmbolnăvit imediat după sărbătorile pascale.
27.04.2022 | 18:36
Andreea Banica o mamica ingrijorata pentru baietelul sau Noah este bolnav
Andreea Bănică, alarmată pentru fiul său bolnav. Cum are grijă artista de Noah. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina este o mămică îngrijorată atunci când unul dintre cei doi copii nu se simte bine. De această dată fiul vedetei are temperatură și gâtul inflamat, dar și puncte albe care îi creează un disconfort major celui mic.

Andreea Bănică, alarmată pentru fiul său bolnav. Cum are grijă artista de Noah

Andreea Bănică s-a alarmat atunci când fiul său și al lui Lucian Mitrea, Noah, a început să aibă stări de vomă și o temperatură ridicată. Cântăreața nu a stat pe gânduri și imediat l-a dus la medic, care i-a prescris o rețetă.

ADVERTISEMENT

Solista nu a uitat nici de alimentația lui Noah perioada asta, mai ales că nu poate consuma prea multe alimente solide din cauza durerilor de gât. Acest lucru a determinat-o pe artistă să pregătească o supă.

„Uf…e tot ce îmi lipsea…pruncul mic bolnav cu temperatură și stări de vomă, gâtul roșu și pustule albe… Să ajungi acasă și să nu ai nimic de mâncare, mai ales că pruncului îi trebuie lichide…

ADVERTISEMENT

Supa de pui cu legume se face până la 01:00. Un pic de iubire îți trebuie și nu are cum să-ți iasă cea mai bună supă din lume”, a scris Andreea Bănică pe contul de Instagram.

Andreea Bănică, sărbători de Paște în familie

Ulterior, frumoasa blondină le-a spus internauților că nu este pregătită să spele vasele după ce a pregătit supa pentru fiul său, Noah. Artista originară din județul Constanța a terminat după miezul nopții.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică este foarte activă în social media, acolo unde a povestit cum a petrecut Paștele. Vedeta a mers la miruit într-o biserică din stațiunea Eforie, unde și-a liniștit sufletul după agitația din ultima perioadă.

În ultimii ani îndrăgita cântăreață petrece sărbătorile pascale în familie, alături de partenerul de viață și cei doi copii, Sofia și Noah, de care este tare mândră.

ADVERTISEMENT