Life

Andreea de la Survivor România a recunoscut totul după eliminare. Ce se întâmplă cu Războinicii

02.02.2021 | 11:03
Andreea de la Survivor Romania a recunoscut totul dupa eliminare Ce se intampla cu Razboinicii
Andreea de la Survivor România a recunoscut că există conflicte în echipa Războinicilor, tot mai dezbinată. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Andreea de la Survivor România a recunoscut că echipa Războinicilor este în scindare. Concurenta eliminată la finalul săptămânii trecute a spus că lucrurile încep să se complice în tabăra albaștrilor, unde orgoliile au luat loc muncii în echipă.

Andreea Moșneagu a vorbit pentru prima oară după eliminarea ei și a spus că nu regretă decizia de a pleca din concurs, căci ea i-a rugat pe războinici să o nominalizeze pentru că în ultima vreme nu mai era într-o condiție fizică deosebită și nici nu mai avea energia necesară să continue.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a dezvăluit că nu se aștepta ca băieții să producă ruptura în echipa ei, ci mai degrabă fetele.

Andreea de la Survivor România, dezvăluiri despre haosul din echipa Războinicilor

„Sunt destul de multe orgolii și încep să se formeze bisericuțe. Orgoliile sunt în special la băieți, ne așteptam să fie mai mult la fete. Nu am putut da randament pe ultimele trasee din cauza durerilor și nu mă mai puteam ține fizic. Eu am încercat să evit pe cât posibil certurile, nu-mi place să mă cert”, a mărturisit Andreea Moșneagu în emisiunea „Șfateta mixtă” de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Tensiunile apar din cauza lipsei mâncării, din cauza somnului. Marilena este o luptătoare și mereu aduce puncte și e normal să se enerveze când alții nu trag atât de tare. La ultimul joc mi se pare că a avut o discuție cu Sorin, care căuta tot felul de scuze, că nu a putut să ajungă din cauza unor probleme pe traseu”, a mai dezvăluit Moșneagu.

Fetele sunt mai rezistente decât băieții

Andreea a mai spus că băieții nu au lăsat-o mai moale față de fete pe trasee, doar că poate la ei lipsa hranei își spune mai mult cuvântul decât în cazul fetelor, care s-au dovedit a fi mai rezistente.

ADVERTISEMENT

Războinica a mai zis că se vor face alianțe și strategii și în echipa albaștrilor, dar ea a preferat să nu facă parte din nicio tabără: „Mereu am mers pe principiul că suntem o echipă și trebuie să tragem toți pentru toți. Trebuie să fim ca o familie, care văd că ușor-ușor scârțâie”.