ADVERTISEMENT
Life

Andreea Esca a dezvăluit cum o strigă colegii de la Pro TV. Nu te-ai fi așteptat la asta

Autor: Alexa Serdan | 30.09.2020 | 21:41
Andreea Esca a dezvăluit cum o strigă colegii de la Pro TV. Nu te-ai fi așteptat la asta
Andreea Esca a dezvăluit cum o strigă colegii de la Pro TV. Nu te-ai fi așteptat la asta. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Esca este una dintre cele mai vechi jurnaliste și emblema postului de televiziune Pro TV. Apare pe sticlă de mai bine de 20 de ani, devenind celebră datorită salutului cu care și-a obișnuit telespectatorii încă din 1995 „Bună seara, România. Bună seara, București. PRO TV te salută”.

ADVERTISEMENT

Renumita știristă este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot felul de lucruri din viața personală. În urmă cu câțiva ani avea să dezvăluie în propria carte, intitulată „Ce-am făcut când am tăcut” care era porecla din copilărie (Piticot), iar acum a dezvăluit cum o strigă colegii.

Într-o postare scurtă și concisă prezentatoarea a mărturisit că echipa știrilor de la 19:00 o strigă „Andreea 5 minute”. Cel mai probabil Andreea Esca este numită în felul acesta pentru că atât îi trebuie să se pregătească înainte de a intra în emisie.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca a scos la iveală ce poreclă are la Pro TV

În plus, vedeta a publicat și o imagine în care apare cu două bigudiuri, semn că nu îi va prea mult timp la machiaj și la coafat. Mesajele fanilor nu au întârziat să apară în mediul online, fiecare persoană având câte o poreclă pentru Andreea Esca.

«Andreea 5 minute»! Ăsta e numele meu la Pro TV România”, a scris renumita prezentatoare pe contul ei de Instagram, în dreptul unei fotografii cu două bigudiuri în păr.

ADVERTISEMENT

Internauții o alintă pe știristă „Bigudiul magic”, „Minnie Esca”, „Bigudiul de Aur”, „Marcă înregistrată” sau „Bigudesca 👍”.

„Superbă, mereu la înălțime! Finețe, eleganță, super clasă”, „Aici suntem și noi! La știrile PRO TV! 10 cu felicitări pentru merite deosebite în știri!”, i-au mai scris fanii pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Andreea Esca cu două bigudiuri în păr
Andreea Esca, poreclită de colegii de la Pro TV, Andreea 5 minute. Sursa foto: Instagram.com

Printre comentariile din mediul online se numără și cel al lui Horia Brenciu în care juratul de la X Factor o întreabă vizibil amuzat câte posturi prinde.

„Ce posturi mai prinzi? 🙂”, este replica cântărețului, întrebarea sa fără răspuns fiind apreciată de circa 30 de persoane.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!