Life

Andreea Esca a spus adevărul. Ce se întâmplă, de fapt, cu Alexia Eram și Mario Fresh: “Nu-mi mai asum”

Andreea Esca a vorbit despre relația pe care o are fiica sa cu Mario Fresh. În ultima perioadă s-a zvonit că cei doi tineri nu s-ar mai înțelege foarte bine.
30.08.2021 | 12:12
Andreea Esca a spus adevarul Ce se intampla de fapt cu Alexia Eram si Mario Fresh Numi mai asum
Andreea Esca a spus adevărul. Ce se întâmplă, de fapt, cu Alexia Eram și Mario Fresh: "Nu-mi mai asum". Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea Știrilor Pro Tv a acceptat să vorbească despre relația dintre Alexia și iubitul acesteia, Mario Fresh. În ultimul timp s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit.

Alexia s-a distrat în vacanță în țară, dar și în străinătate, în timp ce artistul a fost văzut în compania prietenilor săi.

ADVERTISEMENT

Totuși, tânăra a mers la aniversarea lui Mario Fresh. Niciunul nu a vrut să facă deocamdată nicio declarație.

Andreea Esca a spus adevărul. Ce se întâmplă, de fapt, cu Alexia Eram și Mario Fresh: “Nu-mi mai asum”

Andreea Esca a acordat un interviu pentru CIAO.ro în care a vorbit despre fiica ei, dar și despre ofertele de a intra în politică pe care le-a avut de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Un subiect foarte discutat în ultima perioadă este relația dintre fiica prezentatoarei și Mario Fresh. Tinerii nu au fost văzuți aproape deloc împreună în această vară. Alexia a mers în mai multe vacanțe, în timp ce artistul s-a distrat alături de prieteni. Imediat au apărut zvonuri potrivit cărora tinerii s-ar fi despărțit.

“Să vă spun sincer, Alexia este acum un adult, așa că aș vrea să vorbiți cu ea. Da, nu-mi mai asum dreptul de a vorbi în numele lor pentru că nu mai sunt minori, așa că vă invit să o sunați să vă spună ce și cum”, a spus Andreea Esca pentru CIAO.ro.  

ADVERTISEMENT

De ce nu-și dorește Andreea Esca să intre în politică

De-a lungul timpului, celebra prezentatoare a fost curtată de mai multe formațiuni politice, dar de fiecare dată a refuzat ofertele. Aceasta spune că îi place foarte mult ceea ce face și nu este pregătită să renunțe la televiziune. Nici afacerile nu o atrag.

“Mi s-a propus de mai multe ori, dar nu este ceva ce îmi doresc. (…)

Îmi place foarte mult ceea ce fac, îmi oferă cea mai multă adrenalină posibilă și mie îmi place adrenalina”, a spus Andreea Esca.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea este o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes și o familie foarte frumoasă. Aceasta spune că soțul ei a sprijinit-o mereu.

“El un om atent, ca să zic așa, la nevoile mele, și cred că, pentru mine cel puțin, cel mai romantic este faptul că mă susține tot timpul și că îmi dă câte un mesaj în care îmi spune: Ai fost foarte bine astăzi. Bravo!, după știri sau după vreun eveniment… și așa mai departe”, a mai spus prezentatoarea.

ADVERTISEMENT