Andreea Esca, amintiri din copilărie: ”Mi-am luat o bătaie serioasă, m-au dat afară și m-au lăsat pe preș”

Raluca Ilie   
în Stiri mondene
22/11/2020, 21:04
Andreea Esca, amintiri din copilărie: ”Mi-am luat o bătaie serioasă, m-au dat afară și m-au lăsat pe preș”
Andreea Esca, amintiri din copilărie. Vedeta a fost bătută de părinți și dată afară din casă chiar în preajma Sărbătorilor. Sursa foto: Facebook

Andreea Esca, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România și-a uimit fanii după ce a mărturisit că a fost bătută de părinții ei și dată afară din casă chiar în apropierea Sărbătorilor de iarnă.

Știrista de la PRO TV a fost mereu o fire deschisă și a vorbit cu sinceritate despre întâmplările din viața ei personală, chiar dacă amintirile respective nu au fost întotdeauna unele plăcute.

În urmă cu ceva timp, vorbind despre Sărbătoarea Crăciunului, vedeta și-a amintit de un eveniment nu tocmai plăcut din copilărie, în care a fost bătută și pedepsită de cei care i-au dat viață.

Andreea Esca a fost bătută de părinți și dată afară din casă chiar în preajma Sărbătorilor

Celebra știristă Andreea Esca și-a amintit cu nostalgie de cum se bucura de Sărbătoarea Crăciunului în copilărie. În plus, vedeta a povestit și o întâmplare mai puțin plăcută din acea perioadă.

Andreea Esca a mărturisit cum a dispărut în perioada Sărbătorilor, plecând cu o prietenă de la grădiniță și cu bunica acesteia, iar părinții vedetei s-au speriat îngrozitor și nu au reușit să-i dea de urmă. În final, știrista a fost găsită, dar și-a primit o bătaie serioasă din partea părinților, care au dat-o afară din casă și au lăsat-o să doarmă pe preș.

„Eu l-am văzut când Moş Crăciun mi-a lăsat cadourile şi a zburat pe geam. Pe una dintre camere nu o foloseam aproape niciodată, o numeam camera a patra. Şi acolo venea Moşu’ şi lăsa cadourile. Am intrat o dată acolo şi l-am văzut şi a zburat pe geam. Mereu îmi aducea o păpuşă. Bunica mea se ocupa de ceea ce însemnau cozonacii şi mâncărurile de Crăciun. Acum, Alexia e pasionată de tot ce ţine de bucătărie. E pasionată de turtă dulce.

Nu am un Crăciun preferat. Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii. Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit. Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa blocului acestei fetiţe şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, a mărturisit Andreea Esca.

Închide ×