Life

Andreea Esca, amintiri din copilărie: ”Mi-am luat o bătaie serioasă, m-au dat afară și m-au lăsat pe preș”

22.11.2020 | 21:04
Andreea Esca amintiri din copilarie Miam luat o bataie serioasa mau dat afara si mau lasat pe pres
ADVERTISEMENT

Andreea Esca, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România și-a uimit fanii după ce a mărturisit că a fost bătută de părinții ei și dată afară din casă chiar în apropierea Sărbătorilor de iarnă.

Știrista de la PRO TV a fost mereu o fire deschisă și a vorbit cu sinceritate despre întâmplările din viața ei personală, chiar dacă amintirile respective nu au fost întotdeauna unele plăcute.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, vorbind despre Sărbătoarea Crăciunului, vedeta și-a amintit de un eveniment nu tocmai plăcut din copilărie, în care a fost bătută și pedepsită de cei care i-au dat viață.

Andreea Esca a fost bătută de părinți și dată afară din casă chiar în preajma Sărbătorilor

Celebra știristă Andreea Esca și-a amintit cu nostalgie de cum se bucura de Sărbătoarea Crăciunului în copilărie. În plus, vedeta a povestit și o întâmplare mai puțin plăcută din acea perioadă.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca a mărturisit cum a dispărut în perioada Sărbătorilor, plecând cu o prietenă de la grădiniță și cu bunica acesteia, iar părinții vedetei s-au speriat îngrozitor și nu au reușit să-i dea de urmă. În final, știrista a fost găsită, dar și-a primit o bătaie serioasă din partea părinților, care au dat-o afară din casă și au lăsat-o să doarmă pe preș.

„Eu l-am văzut când Moş Crăciun mi-a lăsat cadourile şi a zburat pe geam. Pe una dintre camere nu o foloseam aproape niciodată, o numeam camera a patra. Şi acolo venea Moşu’ şi lăsa cadourile. Am intrat o dată acolo şi l-am văzut şi a zburat pe geam. Mereu îmi aducea o păpuşă. Bunica mea se ocupa de ceea ce însemnau cozonacii şi mâncărurile de Crăciun. Acum, Alexia e pasionată de tot ce ţine de bucătărie. E pasionată de turtă dulce.

ADVERTISEMENT

Nu am un Crăciun preferat. Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii. Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit. Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa blocului acestei fetiţe şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, a mărturisit Andreea Esca.