Life

Andreea Esca, gest lăudabil! Vedeta a fost aplaudată de toată lumea: „Mă întreb: ce este în mintea lor?”

17.08.2020 | 17:28
Andreea Esca gest laudabil Vedeta a fost aplaudata de toata lumea Ma intreb ce este in mintea lor
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a făcut o mișcare de imagine lăudabilă! Prezentatoarea Știrilor PRO TV a participat la o acțiune ecologică și a strâns gunoaiele pe care cei iresponsabili le-au aruncat pe unde au apucat.

Andreea Esca, acțiune ecologică în forță

Jurnalista a scris pe Facebook despre importanța conștientizării răului pe care îl facem mediului înconjurător, lansând un apel la mai multă responsabilitate din partea fiecăruia cu locurile care ne dau până la urmă viață.

ADVERTISEMENT

Esca a fost voluntară alături de tatăl ei și niște prieteni, iar pozele s-au viralizat în mediul online, obținând în mare parte aprecieri.

„Am strâns cu tata( 82 de ani), o prietenă și doi copii, 5 saci mari de gunoaie de pe o porțiune micuță de râu. Peturi, haine, pantofi, mobilă, mulți “pampers”, bucăți de plastic din diverse obiecte, o parte dintr-un frigider și multe altele… În final tata a zis că el nu înțelege ce este în sufletul oamenilor care aruncă toate acestea în râu. Eu însă, mă întreb ce este în mintea lor?!”, a scris prezentatoarea de la PRO TV pe pagina ei.

ADVERTISEMENT

„Oare le place să le treacă un pet de bere pe lângă picioare și un scutec pe lângă mână?”

„Ei, copiii lor, prietenii lor, vecinii lor, clienții cabanelor lor, nu fac baie în apa aceasta care vine atât de curată și frumoasă din munte?

Oare le place să le treacă un pet de bere pe lângă picioare și un scutec pe lângă mână? O valiză prin fața ochilor și zeci de pungi să stea agățate în crengi?”, a adăugat Andreea Esca.

ADVERTISEMENT

„Că despre faptul că ar putea să le pese de natură și de perfecțiunea ei…nu vreau să exagerez! Voi ce credeți că e în mintea unui om care, când termină de mâncat, aruncă punga de la pufuleți în apă?”, a completat nevasta afaceristului Alexander Eram.

Am strans cu tata( 82 de ani), o prietena si doi copii, 5 saci mari de gunoaie de pe o portiune micuta de rau. Peturi,…

Posted by Andreea Esca on Sunday, August 16, 2020