Life

Andreea Esca, în lenjerie intimă, așa cum doar Alexandre Eram o vede. Cele mai controversate imagini – Foto

22.07.2020 | 10:22
Andreea Esca in lenjerie intima asa cum doar Alexandre Eram o vede Cele mai controversate imagini  Foto
Andreea Esca, la plajă, fericită ă se afla în vacanță. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a apărut de-a lungul timpului în mai multe pictoriale în care a pozat în costume de baie sau în lenjerie intimă provocatoare.

Știrista de la Pro TV este în toiul unui scandal de pomină, după ce a recunoscut că a avut coronavirus atât ea, cât și soțul ei, Alexandre Eram, dar și fiul lor, Aris Eram. Ea a fost dur criticată după ce inițial nu a recunoscut nimic, iar Pro TV a interzis tuturor să scrie ceva despre vedetele care au fost infectate din trustul lor de presă.

ADVERTISEMENT

Diva de pe Pache apare în câteva imagini controversate care au făcut deliciul presei, dar și al admiratorilor de-a lungul timpului.

Andreea Esca, în lenjerie intimă

Deși este imaginea Pro TV și mereu a fost discretă în ceea ce privește viața intimă, vedeta a pozat, în ultimii ani, mai îndrăzneț. Andreea Esca a realizat câteva pictoriale incendiare, fie că vorbim de apariții în costume de baie sau chiar lenjerie intimă, fie că vorbim despre ținute cu vedere la pieptul generos.

ADVERTISEMENT
Andreea Esca, în lenjerie intimă, într-un pictorial de senzație
Andreea Esca, în lenjerie intimă, într-un pictorial de senzație

Inclusiv când a fost însărcinată cu cel de-al doilea copil, Andreea Esca a realizat un pictorial nud împreună cu fiica ei, fiind acoperită doar cu un cearșaf. Fără inhibiții, știristă a postat și pe Instagram imagini de la plajă, cu vedere la părțile corpului mai dotate.

Andreea Esca, superbă, într-un pictorial împreună cu fiica ei, Alexia. Pe atunci, vedeta era însărcinată cu cel de-al doilea copil. Imaginea a fost intens comentată, iar diva aplaudată pentru inițiativă
Știrista Pro TV, superbă, într-un pictorial împreună cu fiica ei, Alexia. Pe atunci, vedeta era însărcinată cu cel de-al doilea copil. Imaginea a fost intens comentată, iar diva aplaudată pentru inițiativă

De asemenea, pe vremea când era redactor șef la The One, diva de la televiziunea de pe Pache se mai punea din când în când pe copertă cu câte un pictorial în ținute îndrăznețe. O ședință foto de neuitat a fost realizată chiar de Alexander Eram, care a imortalizat-o la sala de sport.

ADVERTISEMENT
Diva de la Pro, în imagini rar vizualizate
Diva de la Pro, în imagini rar vizualizate

Vedeta este fără doar și poate una dintre cele mai populare prezentatoare tv din România, iar atunci când apare în public este cunoscută de fiecare cetățean român. Andreea Esca a devenit emblema Pro TV, însă după scandalul COVID-19  a ajuns intens criticată.

 

View this post on Instagram

 

“Între ape, numai ea era pământ”.

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

Știrista de la televiziunea de pe Pache este fără doar și poate o femeie frumoasă care a știut să-și expună trupul cu decență, însă lăsând o notă de senzualitate. Toate pictorialele în care Andreea Esca a apărut au fost comentate și controversate.

ADVERTISEMENT
Andreea Esca, la plajă, în vacanță
Andreea Esca, la plajă, în vacanță

Andreea Esca, desființată de cei mai cunoscuți bloggeri

Mai mulți bloggeri români, printre care Șerban Huidu, Zoso, Mihai Vasilescu, Cetin, dar și Silviu Iliuță au scris pe blogurile personale părerile lor după interviul pe care Andreea Esca l-a dat Pro TV-ului, unde a mărturisit că a fost bolnavă de COVID-19. Vedeta a mărturisit la Pro TV că atât ea, cât și soțul și fiul lor au fost infectați de noul coronavirus.

ADVERTISEMENT
Tags: