Life

Andreea Esca luptă împotriva cancerului la sân: “Sănătatea femeilor vulnerabile este prioritară”

Andreea Esca, ambasador al fundației Renașterea, a fost gazda unui eveniment caritabil, în care s-au strâns 100.000 de euro, pentru femeile care luptă împotriva cancerului la sân.
12.10.2022 | 12:35
Andreea Esca lupta impotriva cancerului la san Sanatatea femeilor vulnerabile este prioritara
Andreea Esca luptă împotriva cancerului la sân
ADVERTISEMENT

Kultho, împreună cu Fundatia Renașterea, al cărei ambasador este Andreea Esca, continua campania de conștientizare si prevenție a cancerului la sân.

În cadrul galei “Diamonds for life”, aflată deja la a patra ediție, care s-a desfășurat, zilele trecute, a fost strânsă o sumă impresionantă, bani pentru ca fameile să beneficieze de investigatii medicale gratuite și să-și păstreze sănatatea, prin prevenție.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca: “Sute de femeie vor beneficia de investigații medicale gratuite”

Evenimentul de anul acesta a fost un mare succes, iar suma adunată din licitația bijuteriilor de lux a fost de 101.000 euro. Acești bani au fost donați în contul Fundației Renașterea cu scopul clar de a susține lupta împotriva cancerului de sân.

“Prețioase ca un diamant, femeile sunt puternice, strălucitoare și devin, prin lecțiile pe care ni le dau, chiar și când nu și-ar dori asta, muzele noastre. De aceea, asocierea noastră cu Fundația Renașterea a venit în mod firesc, creându-se o legătura autentică între misiunile noastre. Succesul înseamnă și un angajament pentru îmbunătățirea calității vieții comunității din care facem parte”, spune Mădălina Diaconu, director al celebrului brand de bijuterii.

ADVERTISEMENT

Mihaela Geoana: “De 21 de ani suntem alături de femeile din România”

Dintre toate bijuteriile superbe scoase la licitație, cea mai importantă și mai frumoasă piesă a serii a fost un inel cu 189 de diamante, creat special Kultho pentru gala “Diamonds for life”.

”De 21 de ani suntem alături de femeile din România, pentru a le ajuta să își păstreze sănătatea, prin prevenție, stil de viață sănătos și acces la investigații medicale” declară, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Mihaela Geoană.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca luptă împotriva cancerului, alături de Fundația Renașterea

Gazda acestui eveniment caritabil a fost nimeni alta decât Andreea Esca, ambasador al Fundației Renașterea,  o celebritate care s-a implicat de multe ori în lupta cu această boală îngrozitoare. Alături de Andreea Esca a fost și Andra, care a ținut un recital de excepție pentru invitații galei.

”Le mulțumesc foarte mult partenerilor noștri de la Kultho forever Diamonds pentru inițiativa și minuțioasa organizare a Galei caritabile Diamonds for Life. Prin acest demers au reușit să ducă la un alt nivel conceptul de responsabilitate socială și sunt extrem de mândră că au ales să susțină cauza Fundației Renșterea. Este lăudabil că un brand care oferă încredere, frumusețe și strălucire femeilor, are ca prioritate și sănătatea femeilor vulnerabile”, a declarat Andreea Esca pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

“Sute de femeie vor beneficia de investigații medicale gratuite”

În urma acestui eveniment caritabil, Gala “Diamonds for life”, s-a strâns suma de 101.000 euro, bani de care vor beneficia sute de femei pentru a-și face investigații medicale gratuite, pentru achiziționarea de peruci și pentru a lupta împotriva cancerului la sân.

“Noi, Fundația Renașterea, le mulțumim în numele sutelor de femei care vor beneficia de investigații medicale gratuite, de peruci și de suport în lupta lor pentru a redeveni sănătoase!” a declarat Andreea Esca, Ambasadorul Fundației Renașterea, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT