Life

Smiley a renunțat la podoaba capilară pentru bolnavii de cancer! ”Tunși, netunși, sufletul contează”

Smiley a renunțat la podoaba capilară pentru un scop caritabil, respectiv pentru bolnavii de cancer. Iubitul Ginei Pistol s-a tuns și arată complet schimbat cu părul scurt.
18.06.2022 | 21:22
Smiley a renuntat la podoaba capilara pentru bolnavii de cancer Tunsi netunsi sufletul conteaza
Smiley și-a tăiat părul Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Smiley, pe numele real Andrei Tiberiu Maria, a făcut un gest caritabil și i-a îndemnat pe toți admiratorii săi să urmeze exemplul. Iubitul Ginei Pistol s-a tuns și și-a donat părul pentru pacienții oncologici care au nevoie de peruci.

Smiley s-a tuns scurt pntru bolnavii de cancer

Smiley, în vârstă de 38 de ani, a vorbit despre procedură pe contul personal de Instagram. Artistul a distribuit cu o zi înainte de a se tunde un mesaj prin care i-a îndemnat pe fani să-i calce pe urme.

ADVERTISEMENT

Acesta a subliniat cât de necesar este ca pacienții diagnosticați cu cancer să fie consolați și să nu se simtă singuri în lupta cu acest cumplit diagnostic.

„18.06.2022. Scrijelesc și eu, pe peretele asta de aici, data de mâine, să rămână scris: Mâine mă tund! Freza nouă, look nou, laude din stânga și din dreapta -sper.

ADVERTISEMENT

Dar cel mai important este că părul ăsta al meu, care a fost subiect de discuție atâția ani, este acum și de folos.

Îl donez către @fundatia_renasterea pentru realizarea de peruci pentru pacienții oncologici. Le mulțumesc că au dat sens și valoare părului meu. Dacă aveți cum și decideți să vă tundeți, donați-vă părul în campania #bravecut a Fundației Renașterea.

ADVERTISEMENT

Sau DONAȚI bani în conturile lor, fac atât de mult bine pentru mii de persoane pândite de un mare rău. Fiți buni!

Tunși, netunși, sufletul contează și poate face lumea mai bună! Hai și!” , a fost mesajul scris de Smiley, înainte de a se tunde”, a zis artistul.

ADVERTISEMENT
Smiley
Smiley s-a tuns în scop caritabil. Sursa foto: Facebook.

Cu noul look, Smiley pare mai tânăr

A doua zi, Smiley s-a ținut de cuvânt și a trecut pe la frizer, iar schimbarea de look a fost una radicală. Solistul a renunțat la pletele sale dese și s-a tuns scurt, modern.

Cântărețul profită adesea de statutul său, dar și de faptul că pagina sa de Instagram este urmărită de peste două milioane de oameni pentru a lansa apeluri la solidaritate și mai ales de caritate.

Smiley trece printr-o perioadă frumoasă din punct de vedere profesional, dar nu numai. El și Gina Pistol au fost protagoniștii unui moment pe care îl vor ține minte toată viața. Blondina a urcat pe scenă alături de iubitul ei și au cântat împreună, în fața miilor de fani care i-au aplaudat.

De ce nu o duce la altar pe Gina Pistol

Vedeta Pro TV a mărturisit a vorbit despre motivul pentru care nu vrea să se însoare. Cunoscutul artist se consideră foarte fericit alături de iubita lui, Gina Pistol și alături de fetița lor, ca dovadă că nu se grăbește să ajungă la altar.

În momentul de față Smiley spune că nu simte nevoia să oficializeze povestea de dragoste dintre el și vedeta de la Antena 1, dar asta nu înseamnă că este un răspuns categoric.

Smiley a ținut să dea cărțile pe față și a mărturisit de ce nu face nuntă cu Gina Pistol. „Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a mărturisit Smiley în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: