Life

Andreea Esca, nemachiată la 47 de ani. Știrista nu se sfiește să apară naturală

10.06.2020 | 14:57
Andreea Esca nemachiata la 47 de ani Stirista nu se sfieste sa apara naturala
Andreea Esca, nemachiată la 47 de ani. Știrista nu se sfiește să apară naturală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune, arătând impecabil pe micile ecrane, cu toate acestea știrista nu a apelat până acum la operații estetice. Știrista nu are nicio problemă să apară nemachiată, în special în mediul online.

Cum arată Andreea Esca fără machiaj la 47 de ani

Puține vedete autohtone au curaj să se afișeze în mediul online sau pe stradă fără machiaj, Andreea Esca numărându-se printre personalitățile care nu se sfiesc să iasă din casă fără o tonă de fond de ten și machiaj. Celebra prezentatoare de la Pro TV are un ten luminos, în ciuda faptului că a ajuns la vârsta de 47 de ani.

ADVERTISEMENT

Știrista a mărturisit că nu este adepta operațiilor estetice, trucurile sale de întreținere și înfrumusețare ținând mai degrabă de creme. Andreea Esca nu face tratamente speciale, însă apelează cu încredere la o cremă care o ajută să aibă pielea întinsă, fără riduri.

„Nu fac tratamente speciale pentru piele, însă de la 20 de ani folosesc o cremă contur pentru ochi, pentru că eu râd foarte mult și acolo se fac ridurile cel mai ușor. Așa este când stai mereu cu gura până la urechi”, a spus prezentatoarea, potrivit viva.ro.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a apelat la botox, dar nu a fost mulțumită

Cunoscutul medic estetician, Adina Alberts, a declarat că Andreea Esca a apelat în trecut la botox pentru a-și întinde pielea din zona frunții, însă nu a fost mulțumită de rezultat și a renunțat la această intervenție.

Frumoasa știristă ține cont întotdeauna de recomandările cosmeticianei sale pentru a avea tot timpul un ten frumos, luminos și întins, mai ales că este o persoană care râde foarte mult.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că nu folosește nici măcar aplicațiile telefonului mobil pentru a-și estompa ridurile de care este foarte mândră. Cât despre demachiere, Andreea Esca a declarat că folosește o mănușă minune, un fel de șosetă flaușată” care o ajută să îndepărteze până la ultima urmă de fond de ten.

„Andreea Esca mi-a declarat mai de mult că nu agreează genul de îmbunătățiri estetice, că nu și le dorește, că nu și le face. Îmi amintesc că acum câțiva ani am văzut-o că a încercat un pic de botox pe frunte și știu că nu i-a plăcut.

ADVERTISEMENT

Nu dă doi bani pe chestiile astea. E și asta o atitudine cu care sunt de acord. Nu văd de ce toată lumea ar trebui să-și… Atâta timp cât ești mulțumit de tine…”, a mărturisit Adina Alberts, potrivit sursei citate mai devreme.

View this post on Instagram

Cristos a inviat ❤️! #pastelinistittuturor

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

ADVERTISEMENT