Life

Cum arată și cine este mama Andreei Esca. Momentele marcante prin care a trecut Lucia Esca. Foto

08.06.2020 | 18:36
Cum arata si cine este mama Andreei Esca Momentele marcante prin care a trecut Lucia Esca Foto
Andreea Esca
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a împărtășit cu fanii din mediul online un eveniment foarte important din viața sa: ziua de naștere a mamei sale. Renumita prezentatoarea de la Pro TV a făcut mărturisiri marcante despre Lucia Esca, femeia care i-a dat viață ajunsă acum la onorabila vârstă de 79 de ani.

Cum arată mama prezentatoarei de la Pro TV, Andreea Esca

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune, însă vorbește rar despre familia sa. Duminică, 7 iunie, vedeta a sărbătorit-o cu mare fast pe cea care i-a dat viață, Lucia Esca împlinind frumoasa vârstă de 79 de ani.

ADVERTISEMENT

Știrista de la Pro TV a publicat în mediul online mai multe imagini cu mama sa, mărturisind că aceasta a lucrat ani de zile ca asistentă medicală, tratând pacienți aflați în suferință și redându-le totodată, încrederea. Andreea Esca este extrem de mândră de mama sa despre care are numai cuvinte de laudă.

Mama Andreei Esca a fost asistentă medicală

Cunoscuta prezentatoare nu s-a oprit aici cu dezvăluirile despre mama sa, ci a povestit un episod traumatizant prin care a trecut Lucia Esca pe vremea când avea numai 9 ani. Andreea Esca a dezvăluit că tatăl mamei sale, bunicul ei, a petrecut 15 ani în închisoare doar pentru că era împotriva regimului comunist.

ADVERTISEMENT

„Astăzi mama face 79 de ani. Şi după ce am roit cu toţi pe lângă ea cu «la mulţi ani» a început să ne spună de ce anume îşi aminteşte mereu de ziua ei… Cum a venit de la şcoală, pe 7 iunie, când împlinea 9 ani, şi a găsit în casă nişte bărbaţi străini, îmbrăcaţi în costume, care îl aşteptau pe tatăl ei, să «meargă cu ei»….

Era o atmosferă ciudată, nu înţelegea de ce ar pleca tatăl ei, care o adoră, undeva, chiar de ziua ei. Mamaie ( mama ei) îi spunea: «Lucica, ia cânta-le domnilor ceva la pian», fratele ei care avea vreo 3 ani se învârtea ca amețitul printre picioarele lor, iar răspunsul la întrebarea «unde se duce tata» a fost «merge să dea o declaraţie».

ADVERTISEMENT

S-a întors după 15 ani în care nimeni nu a mai ştiut nimic despre el… ❤️🖤”, a mărturisit știrista despre copilăria femeii care i-a dat viață, pe pagina sa de Facebook.

Andreea Esca a publicat și câteva imagini recente cu mama sa, după ce în trecut a postat în mediul online o fotografie de pe vremea când Lucia Esca era elevă la Școala Sanitară, deși și-ar fi dorit să devină mai degrabă actriță, decât asistentă medicală.

ADVERTISEMENT