Life

Alexia Eram, dansuri lascive pe masă, printre sticle de alcool – VIDEO

16.06.2020 | 10:40
Alexia Eram dansuri lascive pe masa printre sticle de alcool  VIDEO
Alexia Eram, dansuri lascive pe masă, printre sticle de alcool - VIDEO foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a trecut prin clipe grele, după ce fiica ei a luat parte la scene parcă rupte din filmele de groază. Înainte de scandalul în care au fost implicați, Alexia Eram a fost filmată în timp ce dansa lasciv pe masă.

Îmbrăcată într-o ținută sport. Fiica Andreei Esca s-a unduit pe masă, în timp ce iubitul său, Mario Fresh, o filma. Clipul video a fost urcat pe Insta Story tocmai de artist, care s-a lăudat cu performanțele Alexiei în dans. Video îl poți urmări aici.

ADVERTISEMENT

Imaginile au fost intens comentate de fanii Alexiei Eram și ai lui Mario Fresh. Momentul cu tânăra pe masă nu i-a picat bine cu siguranță Andreei Esca, care este imaginea Pro TV și prezentatoarea știrilor de la ora 7.

Mario Fresh, Jador și Alexia Eram, scandal la mare

Andreea Esca este în panică totală de câteva zile, după incidentul în care fiica ei a fost implicată. Distracția de la mare s-a terminat prost pentru Alexia Eram, Mario Fresh și Jador.

ADVERTISEMENT

Cei din urmă au luat o bătaie soră cu moartea, care i-a adus pe patul de spital pentru îngrijiri masive. Mario Fresh având mai multe coaste rupte și chiar maxilarul rupt. Jador, de altfel, a fost și el bătut crunt. Singura care a scăpat nevătămată a fost Alexia Eram.

Totul s-a întâmplat la mare, în parcarea unui club de pe litoral, în zorii zilei, după ce distracția tinerilor s-a terminat.

ADVERTISEMENT

Șase bărbați s-au năpustit cu bâte asupra lui Mario Fresh și a lui Jador, iar aceștia au încetat atunci când Alexia a început să țipe.

Andreea Esca are doi copii cu Alexandre Eram

Andreea Esca lucrează în PRO TV din 1995, de când a început să prezinte jurnalul de știri de la ora 19:00. De atunci, vedeta TV a rămas la cârma știrilor și este văzută ca imaginea televiziunii care a consacrat-o.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea TV are doi copii, pe Alexia și Aris, copii rezultați din mariajul cu Alexandre Eram.

ADVERTISEMENT