Life

Andreea Esca surprinsă în timp ce dansează cu un bărbat la New York! ”Mă înșeli?”

Prezentatoarea știrilor de la Pro TV și-a șocat fanii atunci când a apărut la brațul unul bărbat în New York. Andreea Esca filmată pe unul dintre bulevardele metropolei americane.
22.12.2022 | 23:09
Andreea Esca surprinsa in timp ce danseaza cu un barbat la New York Ma inseli
Andreea Esca suprinsă în timp ce dansează cu un bărbat la New York. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

De câteva zile Andreea Esca nu a mai fost văzută la pupitrul știrilor PRO Tv, lucru care a stârnit curiozitatea fanilor săi. Vedeta a lămurit misterul atunci când, pe instagramul ei au apărut primele imagini de pe bulevardele metropolei americane.

Andreea Esca, la brațul unui un bărbat în New York!

Prezentatoarea știrilor de la Pro TV a ales să-și ia o binemeritată vacanță de Crăciun și a ales, așa cum era de așteptat, un oraș cu o atmosferă aparte de sărbători, respectiv, New York-ul.

ADVERTISEMENT

Vedeta stației din Pache Protopopescu, cu doar câteva zile înainte de sărbătorile de iarnă, a fost surprinsă la brațul unui bărbat, în timp ce dansa pe unul dintre bulevardele metropolei americane. Probabil aflată la o plimbare alături de membrii familie, Andreea Esca a intrat în joc și s-a distrat copios.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Îmbrăcată lejer, cu o geacă lungă, fes pe cap, mănuși, dar și o pereche de ochelari pentru a fi la modă, Andreea nu a ezitat nicio clipă atunci când a primit invitația de a face câțiva pași de dans. Bărbatul tinerel o admiră, o învârte într-o ușoară piruetă și îi dă drumul celebrei vedete.

ADVERTISEMENT

Filmarea realizată, probabil de unul dintre membrii familie, a trezit numeroase semne de întrebare, iar comentariile nu au întârziat să apară. Pavel Bartoș, unul dintre prietenii ei buni, a fost primul care i-a scris: ”Mă înșeli?.

Andreea Esca și Pavel Bartoș, vedetele PROTEVELION 2023 de la Pro TV

Provedetelion, cel mai mare show pe care nimeni nu trebuie să-l rateze, promite distracție, emoție și foarte mult umor. Muzică și duete neașteptate, momente de stand-up, dans, scenete și reacții savuroase ale invitaților sunt doar o parte din ceea ce le-a fost pregătit oamenilor de acasă.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu și Andreea Esca, Irina Loghin și Florin Busuioc, Cabral și Adela Popescu, Horia Brenciu și Carmen Tănase, Cătălina Grama și Daniel Pavel, Adrian Nartea și Tania Popa sunt câteva dintre perechile cu care veți petrece noaptea de Revelion.