Life

Andreea Ibacka a luat o decizie radicală pentru a doua sarcină. Ce dificultăți întâmpină soția lui Cabral

Andreea Ibacka a mărturisit că este nevoită să ia o hotărâre importantă în legătură cu a doua sarcină. Frumoasa actriță întâmpină câteva probleme în ceea ce privește nașterea copilului care va veni pe lume în toamna acestui an.
14.06.2021 | 17:03
Andreea Ibacka a luat o decizie radicala pentru a doua sarcina Ce dificultati intampina sotia lui Cabral
Andreea Ibacka a luat o decizie radicală pentru a doua sarcină. Ce dificultăți întâmpină soția lui Cabral. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina a precizat că decizia radicală este necesară din cauza primei naștere, care a fost una prin cezariană, deși ar fi vrut să fie natural. Cadrele medicale i-au sugerat ca a doua naștere să fie la fel ca cea de acum trei ani.

Se pare că există niște riscuri pe care vedeta trebuie să le ia în calcul, motiv pentru care în următoarea perioada va programa nașterea celui de-al doilea copil al său și al prezentatorului Cabral.

ADVERTISEMENT

Bebelușul urmează să vadă lumina vieții la sfârșitul lunii septembrie sau la începutul lunii următoare, sarcina decurgând destul de normal până în momentul de față.

Andreea Ibacka, hotărâre importantă pentru a doua sarcină. Despre ce este vorba

„La sfârșitul lui septembrie sau poate la început de octombrie. Va fi o naștere prin cezariană, așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani”, a dezvăluit Andreea Ibacka pentru revista TV Satelit, scrie protv.ro.

Actrița nu a dorit să dezvăluie până acum care este sexul bebelușului care crește în pântecele sale și recunoaște că este mult mai relaxată decât în perioada în care era însărcinată cu Namiko.

ADVERTISEMENT

„Bebelușul pe care îl iubim deja va veni în familia noastră în toamnă. Până atunci ne distrăm cu molozul de acasă și dăm acatiste să terminăm șantierul în timp util.

Dar de ce s-o îndulcesc… nici noi nu credem că este viabil. Cu toate acestea, suntem relaxați și zâmbitori din cale afară.

ADVERTISEMENT

Fără medicație. Apropo de simptomatologie prin simpatie manifestată în cuplu”, a scris Andreea Ibacka pe blogul personal.

Namiko, fiica Andreei Ibacka, cea mai fericită că va fi soră mai mare

Fetița cuplului este extrem de fericită că va avea un frățior sau o surioară cu care să se joace, în timp ce părinții se pregătesc să o ia de la capăt cu schimbatul scutecelor, colici și nopți nedormite.

Cabral a mărturisit că această sarcină nu a fost planificată, ci pur și simplu s-a întâmplat. Prezentatorul show-ului „Ce  spun românii?” crede că cea mai nerăbdătoare este Namiko care abia așteaptă să aibă cu cine să facă năzbâtii.

ADVERTISEMENT