Life

Andreea Ibacka, imagini spectaculoase cu burtica de gravidă. Cum s-a pozat alături de fiica ei, Namiko

Andreea Ibacka mai are foarte puțin și devine mamă pentru a doua oară, de această dată de băiat.
22.09.2021 | 11:59
Andreea Ibacka imagini spectaculoase cu burtica de gravida Cum sa pozat alaturi de fiica ei Namiko
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină este nerăbdătoare să-și țină în brațe bebelușul, dovadă că a realizat o ședință foto spectaculoasă cu burtica de gravidă. Din imagini nu lipsește nici fiica sa, Namiko.

Actrița urmează să nască peste numai câteva zile, de aici și graba cu care a împărtășit cu internauții fotografiile. Soția lui Cabral este extrem de încântată de rezultat.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka s-a bucurat de imagini, precizând că sunt cele mai frumoase pe care le-a realizat până acum alături de fiica sa și de bebeluș.

Andreea Ibacka, poze înainte să devină mamă a doua oară. Namiko a fost prezentă

„Probabil pozele mele preferate din toate timpurile ❤️”, a scris Andreea Ibacka pe pagina de Instagram, alături de imaginile cu fiica sa și a prezentatorului Cabral.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie vedeta a dezvăluit cum se simte înainte să nască a doua oară. Blondina este extrem de emoționantă la gândul că va deveni mamă în curând.

În plus, Andreea Ibacka a vorbit și despre kilogramele în plus pe care le-a acumulat până acum, mărturisind că se simte precum „elefănțelul Dumbo”.

ADVERTISEMENT

„Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo.

Altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

ADVERTISEMENT

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. 

Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a mai scris actrița în mediul online.

Andreea Ibacka și fiica sa, Namiko
Andreea Ibacka și fiica sa, Namiko, ședință foto. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Andreea Ibacka, fericită că e mamă de băiat

Andreea Ibacka și partenerul ei de viață, Cabral, au una dintre cele mai frumoase căsnicii. S-au cunoscut în anul 2008 pe platourile de filmare ale unei telenovele, iar în iunie anul acesta au făcut 10 ani de la nuntă.

Actrița și prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” sunt fericiți și împliniți, mai ales de când au aflat că vor avea un băiat. Cabral mai are o fată din relația cu Luana Mitran, pe nume Inoke.

Andreea Ibacka, însărcinată cu al doilea copil
Andreea Ibacka, însărcinată cu al doilea copil. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT