Life

Andreea Ibacka, schimb de replici cu Răzvan Fodor. Ce și-au reproșat cei doi în online

Andreea Ibacka și Răzvan Fodor, mesaje neașteptate pe Internet. Ce și-au spus vedetele de la Antena 1, care sunt foarte apropiate.
25.10.2022 | 12:10
Andreea Ibacka schimb de replici cu Razvan Fodor Ce siau reprosat cei doi in online
Andreea Ibacka și Răzvan Fodor, mesaje neașteptate pe Internet. Ce și-au spus. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Soția lui Cabral a avut un schimb de replici cu prezentatorul emisiunii Burlacul. Ce și-au reproșat cei doi în mediul online, după ce artistul a plecat în vacanță cu întreaga familie, într-o zonă superbă de la munte.

Andreea Ibacka și Răzvan Fodor, mesaje neașteptate pe Internet. Ce și-au spus

Andreea Ibacka i-a răspuns lui Răzvan Fodor, care în urmă cu puțină vreme preciza că este o persoană punctuală ceea ce nu se poate spune despre frumoasa blondină, care trebuia să ajungă în concediu mai devreme.

ADVERTISEMENT

„Sunt punctual. Îmi place tot timpul să ajung cu 10-20 de minute înainte de ora stabilită, oriunde mă duc. De data asta, se pare, am ajuns mai devreme cu o zi. M-am încurcat eu în date sau… mi-ați dat țeapă?”, a scris cântărețul pe Instagram.

„E clar, masa de Crăciun o anunți pe 23”, a fost răspunsul oferit de celebra actriță, care a continuat să-l tachineze pe moderatorul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Andreea Ibacka, care este fina lui Răzvan Fodor, a publicat în spațiul virtual dovada că este pe drum cu soțul și cu cei doi copii, Namiko și Tiago.

Vedeta a mai subliniat că actorul este pe „ritm vechi” pentru că a ajuns cu o zi jumătate înaintea lor, dar și a prezentatoarei de la Sunt celebru, scoate-mă de aici.

ADVERTISEMENT

„I-am dat ocazia să petreacă timp de calitate cu superba Irina Fodor și el ne ia la rost în spațiul public”, a mai adăugat Andreea Ibacka, bineînțeles, în spirit de glumă.

Andreea Ibacka, vacanță alături de familia lui Răzvan Fodor

Andreea Ibacka va petrece zilele acestea o vacanță alături de familia lui Răzvan Fodor. Frumoasa blondină urmează să ajungă la munte, de unde nu vor lipsi Adela Popescu, Radu Vâlcan și cei trei băieți ai lor.

ADVERTISEMENT

Cele trei cupluri sunt foarte apropiate și petrec timp de calitate împreună, dovadă fiind chiar imaginile pe care le postează frecvent pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT