Life
notix pixel id

Andreea Ibacka și-a pus viața în pericol, însărcinată în luna a 9-a. Cabral a fost alertat de un vecin

Andreea Ibacka nu are stare nici în a 9-a lună de sarcină! Nevasta lui Cabral l-a speriat foarte tare pe prezentator, recent.
09.09.2021 | 17:31
Andreea Ibacka și-a pus viața în pericol, însărcinată în luna a 9-a. Cabral a fost alertat de un vecin
Cabral, panicat de un gest uimitor făcut de soția lui, Andreea Ibacka. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka are energie cât cuprinde și vrea să și-o consume de multe ori punându-și viața în pericol. Nevasta lui Cabral a fost recent protagonista unei scene care l-a făcut pe un vecin de-al familiei să îl alerteze imediat pe prezentatorul de la PRO TV.

Actrița este în așteptarea celui de-al doilea copil, după ce a adus-o pe lume pe prima fetiță pe care o are cu Cabral, Namiko.

De data aceasta, nevasta vedetei PRO TV este în așteptarea unui băiețel, iar momentul venirii pe lume a acestuia se poate produce în orice moment de acum încolo.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka l-a speriat de moarte pe Cabral

Cabral a povestit în mediul virtual cum a fost alertat de un vecin în legătură cu soția lui, care, gravidă în luna a 9-a a făcut ceva ce i-ar fi putut pune viața în pericol, dar și pe cea a bebelușului din burtică.

În cele din urmă, Andreea nu a pățit absolut nimic, însă Cabral a rămas cu o spaimă când a citit mesajul pe care i l-a trimis un vecin.

ADVERTISEMENT

Nevasta lui Cabral a sărit gardul deoarece rămăsese blocată în curtea casei, iar singurul mod în care putea cere ajutor din partea vecinilor a fost astfel. Andreea rămăsese acasă doar cu Namiko atunci când s-a întâmplat asta și, din fericire, totul s-a încheiat cu bine.

Întâmplarea, redată de prezentatorul PRO TV pe blogul său

„– Bă! Sotia ta e gravidă tare, nu? Că sare gardul, de-aia întreb.

Mă blochez. Mă uit iar la ecran. Era un vecin… – Ce face?!?!

– Gardul vostru. Sare gardul vostru. Sare în stradă. Pare puțin supărată…

Închide. Sun la Andreea Ibacka. Nu răspunde. Sun iar. Nimic. Mă sună un număr.

– Alo?

– Mic, sunt eu. S-a blocat ușa și am rămas blocată cu Namiko în curte. Fără chei. Nu putem nici să ieșim din curte, nici să intrăm în casă. Vii cu cheile?

ADVERTISEMENT

– Ai sărit gardul?!??

– Păi ce era să fac, să mă pun pe plâns?! I-am explicat piticei că dau o fugă până la vecini, am sărit gardul, te-am sunat, acum sar gardul înapoi la copil. Paaaa!

Și închide. Luna a noua. N-am ce să adaug la treaba asta. Aș concluziona cumva… dar nu-mi vine cum. Care. Ce”, a povestit Cabral în mediul online.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka și Cabral formează unul din cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut de pe vremea când actrița juca în telenovelele de la Acasă TV, în urmă cu mai bine de 12 ani. Sunt căsătoriți din anul 2011.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri