Life

Andreea Ibacka și-a pus viața în pericol, însărcinată în luna a 9-a. Cabral a fost alertat de un vecin

Andreea Ibacka nu are stare nici în a 9-a lună de sarcină! Nevasta lui Cabral l-a speriat foarte tare pe prezentator, recent.
09.09.2021 | 17:31
Andreea Ibacka sia pus viata in pericol insarcinata in luna a 9a Cabral a fost alertat de un vecin
ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka are energie cât cuprinde și vrea să și-o consume de multe ori punându-și viața în pericol. Nevasta lui Cabral a fost recent protagonista unei scene care l-a făcut pe un vecin de-al familiei să îl alerteze imediat pe prezentatorul de la PRO TV.

Actrița este în așteptarea celui de-al doilea copil, după ce a adus-o pe lume pe prima fetiță pe care o are cu Cabral, Namiko.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, nevasta vedetei PRO TV este în așteptarea unui băiețel, iar momentul venirii pe lume a acestuia se poate produce în orice moment de acum încolo.

Andreea Ibacka l-a speriat de moarte pe Cabral

Cabral a povestit în mediul virtual cum a fost alertat de un vecin în legătură cu soția lui, care, gravidă în luna a 9-a a făcut ceva ce i-ar fi putut pune viața în pericol, dar și pe cea a bebelușului din burtică.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Andreea nu a pățit absolut nimic, însă Cabral a rămas cu o spaimă când a citit mesajul pe care i l-a trimis un vecin.

Nevasta lui Cabral a sărit gardul deoarece rămăsese blocată în curtea casei, iar singurul mod în care putea cere ajutor din partea vecinilor a fost astfel. Andreea rămăsese acasă doar cu Namiko atunci când s-a întâmplat asta și, din fericire, totul s-a încheiat cu bine.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea, redată de prezentatorul PRO TV pe blogul său

„– Bă! Sotia ta e gravidă tare, nu? Că sare gardul, de-aia întreb.

Mă blochez. Mă uit iar la ecran. Era un vecin… – Ce face?!?!

– Gardul vostru. Sare gardul vostru. Sare în stradă. Pare puțin supărată…

Închide. Sun la Andreea Ibacka. Nu răspunde. Sun iar. Nimic. Mă sună un număr.

– Alo?

– Mic, sunt eu. S-a blocat ușa și am rămas blocată cu Namiko în curte. Fără chei. Nu putem nici să ieșim din curte, nici să intrăm în casă. Vii cu cheile?

– Ai sărit gardul?!??

– Păi ce era să fac, să mă pun pe plâns?! I-am explicat piticei că dau o fugă până la vecini, am sărit gardul, te-am sunat, acum sar gardul înapoi la copil. Paaaa!

ADVERTISEMENT

Și închide. Luna a noua. N-am ce să adaug la treaba asta. Aș concluziona cumva… dar nu-mi vine cum. Care. Ce”, a povestit Cabral în mediul online.

Andreea Ibacka și Cabral formează unul din cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut de pe vremea când actrița juca în telenovelele de la Acasă TV, în urmă cu mai bine de 12 ani. Sunt căsătoriți din anul 2011.

 

ADVERTISEMENT