Life

Andreea Mantea a dezvăluit legătura cu Anca Serea, de la începutul carierei sale. Ce a povestit prezentatoarea

Andreea Mantea prezintă show-ul matrimonial Casa Iubirii, dar care a fost prima emisiune în care a apărut? Frumoasa brunetă a făcut confesiuni despre începutul în televiziune.
01.05.2022 | 17:12
Andreea Mantea a dezvaluit legatura cu Anca Serea de la inceputul carierei sale Ce a povestit prezentatoarea
Andreea Mantea, colegă cu Anca Serea, la începutul carierei în televiziune. Dezvăluirea vedetei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Moderatoarea a dezvăluit că a fost colegă cu Anca Serea, alături de care a lucrat în calitate de reporter. Vedeta a mai menționat faptul că ar fi trebuit să apară într-un film, mai ales că luase deja castingul pentru producție.

Andreea Mantea, colegă cu Anca Serea, la începutul carierei în televiziune. Dezvăluirea vedetei

Andreea Mantea a apărut prima oară pe sticlă la Kiss TV, apoi a fost vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani. De atunci și până în prezent vedeta a moderat mai multe emisiuni, multe dintre ele fiind legate de dragoste.

ADVERTISEMENT

„Eram reporter la Kiss TV, eu și Anca Serea. După Kiss TV, am luat un casting la Acasă TV, într-un serial. Luasem deja și castingul de la Neatza cu Răzvan și Dani, în rolul de vecină.

Serialul era câștigat deja, rolul era al meu, trebuia doar să semnez contractul, iar, aici, mai erau încă 4 fete care câștigaseră castingul, pe lângă mine. În fiecare zi, trebuia să meargă câte una dintre noi și, la finalul săptămânii, se decidea cine rămâne.

ADVERTISEMENT

Am lăsat vrabia din mână pentru cea de pe gard, că puteam să nu ies câștigătoare. Și, m-am gândit dacă chiar asta îmi doresc, să fiu actriță, oare chiar pot?. Fiind la o agenție, oamenii ăia ne trimiteau peste tot, la reclame, seriale etc.

Până la urmă am ales Neatza cu Răzvan și Dani. La finalul săptămânii, am fost câștigătoare, spre surprinderea mea. De acolo a pornit aventura mea în televiziune.

ADVERTISEMENT

După Neatza cu Răzvan și Dani, am fost co-prezentatoare, cu Mircea Radu, la Noaptea erorilor. După care a fost Din Dragoste. A avut cine să mă învețe cum stă treaba în ale „dragostei”, a dezvăluit vedeta pentru click.ro.

Andreea Mantea a participat și la show-ul Burlăcița, unde l-a cunoscut pe Cristi Mitrea, cel care i-a dăruit un copil. Din păcate, povestea lor de dragoste nu a rezistat și au plecat pe drumuri separate când bruneta era însărcinată.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, prezentatoarea de la Kanal D își crește singură băiatul, care nu are trecut în certificatul de naștere numele figurii paterne. Cu toate astea David are o relație bună cu tatăl său.

ADVERTISEMENT