Life

Andreea Mantea, deranjată de ce s-a întâmplat în Casa Iubirii. Prezentatoarea și-a ieșit din minți

Andreea Mantea, scoasă din sărite în Casa Iubirii. Ce a determinat-o pe renumita prezentatoare de la Kanal D să ia atitudine.
15.10.2022 | 17:30
Andreea Mantea deranjata de ce sa intamplat in Casa Iubirii Prezentatoarea sia iesit din minti
Andreea Mantea, scoasă din sărite în Casa Iubirii. Ce a determinat-o să ia atitudine. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Cristi Mitrea s-a arătat deranjată de ce s-a întâmplat în show-ul matrimonial de la Kanal D. Prezentatoarea și-a ieșit din minți după ce două dintre concurentele emisiunii au început să-și arunce vorbe grele.

Andreea Mantea, scoasă din sărite în Casa Iubirii. Ce a determinat-o să ia atitudine

Andreea Mantea a fost deranjată de comportamentul unei concurente din Casa Iubirii, care nu i-a dat voie să vorbească. Moderatoarea a vrut să afle care este mărul discordiei dintre două participante de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Raluca și Andreea s-au acuzat reciproc, după ce în urmă cu puțină vreme au fost separate să nu se certe. De această dată tinerele nu s-au mai abținut și au făcut declarații neașteptate, care nu au fost trecute cu vederea de gazda show-ului.

„Am replică pentru toți”, a spus Raluca din Casa Iubirii, care nu s-a putut abține să nu vorbească peste ceilalți, notează kanald.ro.

ADVERTISEMENT

„Raluca, dar chiar ești sub orice critică!”, a adăugat Radu, în emisiunea matrimonială moderată de Andreea Mantea.

„Nu se poate! Sunteți îngrozitori! Raluca, uită-te la mine! Sunt aici! L-am rugat să-mi răspundă la o întrebare! Nu ți-e rușine?”, a declarat prezentatoarea, scoasă din sărite de atitudinea tinerei.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă Raluca și-a cerut scuze față de Andreea Mantea, dar și față de Alin, unul dintre tinerii care s-a înscris în emisiune în căutarea sufletului pereche.

Andreea Mantea, implicată în emisiunea matrimonială Casa Iubirii

Andreea Mantea mărturisea în urmă cu puțină vreme că este foarte implicată în emisiunea matrimonială Casa Iubirii. Vedeta se hrănește cu sentimentele concurenților de la Kanal D și este foarte atentă la tot ce se petrece.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă prezintă de foarte mulți ani astfel de show-uri de televiziune, după ce în trecut a moderat Puterea Dragostei. Producția s-a filmat în Turcia, acesta fiind motivul pentru care vedeta a ales să renunțe.

ADVERTISEMENT