Life

Andreea Mantea, dezvăluiri despre emisiunea Casa Iubirii: ”Mă hrănesc cu sentimentele oamenilor”

Andreea Mantea a oferit detalii despre show-ul Casa Iubirii. Declarațiile prezentatoarei de la Kanal D au legătură cu sentimentele.
11.10.2022 | 08:48
Andreea Mantea dezvaluiri despre emisiunea Casa Iubirii Ma hranesc cu sentimentele oamenilor
Andreea Mantea, detalii despre show-ul Casa Iubirii. Declarațiile prezentatoarei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă are mai multe dezvăluiri despre emisiunea matrimonială pe care o moderează. Vedeta a subliniat că este genul de persoană care se hrănește cu sentimentele oamenilor pe care-i întâlnește în show.

Andreea Mantea, detalii despre show-ul Casa Iubirii. Declarațiile prezentatoarei

Andreea Mantea a moderat de-a lungul anilor foarte multe emisiuni matrimoniale, lucru care o bucură și o încântă în aceeași măsură chiar dacă vedeta este singură. Bruneta are multe lucruri de învățat de la concurenții de la Casa Iubirii.

ADVERTISEMENT

„Noi încercăm să arătăm telespectatorilor exact etapele prin care trec tinerii din Casa Iubirii că sunt potriviți și că se plac.

E mult mai intens ce îți transmite inima, însă cel mai frumos și mai frumos este să îți transmită amandouă și atunci să vezi ce sentiment!

ADVERTISEMENT

Sunt fericită și departe de aceste lucruri care sunt extrem de frumoase, îmi plac foarte mult, mă hrănesc cu astea, cu sentimentele oamenilor că pot să am eu parte de asta, însă totodată mă și consum foarte tare că văd că au luat decizia greșită.

Atunci când balanța atârnă în partea greșită, intervin, nu las așa. Eu zic o dată, de două ori, dar dacă nu mă ascultați… Poate dacă ar asculta, ar fi un semn de întrebare.

ADVERTISEMENT

Sunt un mic clarvăzător pentru multe cupluri, dar nu îi fac să aibă această jenă, există un respect, o jenă”, a mărturisit prezentatoarea pentru wowbiz.ro.

Andreea Mantea, iubiți. Cu cine a format un cuplu

Andreea Mantea s-a despărțit recent de partenerul de viață cu care a format un cuplu timp de 5 ani. Moderatoarea emisiunii Casa Iubirii s-a iubit în trecut cu Cristi Mitrea, sportivul cu care are un băiat pe nume David.

ADVERTISEMENT

Timp de două luni a fost îndrăgostită de Bogdan Ivanof, apoi l-a cunoscut pe Andrei Țârdea. Omul de afaceri nu a stat prea mult în viața prezentatoarei de la Kanal D. Ulterior, vedeta și-a găsit consolarea în brațele fiului lui Dan Grigore Adamescu.

Răzvan Voicu, Liviu Moreanu, Iulian Moga și Ștefan Stan sunt, de asemenea, pe lista foștilor parteneri de viață ai Andreei Mantea.

ADVERTISEMENT