Life

Andreea Marin a dat uitării silueta de vis de altădată. Cum arată acum, la 48 de ani

Andreea Marin a fost surprinsă în ipostaze neașteptate pe stradă. „Zâna” nu mai are silueta cu care publicul era obișnuit.
20.06.2023 | 10:59
Andreea Marin a dat uitarii silueta de vis de altadata Cum arata acum la 48 de ani
Cum arată Andreea Marin după ce s-a îngrășat. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a ieșit cu iubitul la plimbare cu iubitul, dar a ales o ținută care nu a avantajat-o prea mult. Deși atentă în general când vine vorba de siluetă, vedeta a acumulat câteva kilograme în plus în ultima perioadă.

Cum arată acum Andreea Marin. Vedeta a acumulat câteva kilograme în plus

Zilele trecute, Andreea Marin a profitat de vremea frumoasă și a ieșit cu iubitul Adrian Brânconveanu la o plimbare în zona de nord a Capitalei. Au mers mână de mână, ca doi îndrăgostiți, apoi s-au oprit să ia masa la o terasă.

ADVERTISEMENT

„Zâna” și-a făcut toate poftele și s-a delectat cu preparatele delicioase, dar și cu o limonadă răcoritoare, căci Andreea Marin nu obișnuiește să consume alcool. Pentru ieșirea relaxantă, vedeta și iubitul ei au optat pentru ținute asortate, albe, și pălării.

Însă în imaginile surprinse de CanCan.ro, în ciuda rochiei lungi și ușor largi, a ieșit în evidență faptul că Andreea Marin a acumulat câteva kilograme în plus. Cel mai probabil, acest lucru se datorează stresului și programului aglomerat din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

„Zâna” reușise să slăbească 20 de kilograme

În vârstă de 48 de ani, Andreea Marin nu mai apare atât de des la televizor, însă se ocupă de propriile proiecte. Astfel că este posibil să nu fi avut timp pentru tratamente corporale și fitness în ultima vreme, chiar dacă acestea făceau parte din rutina sa.

De altfel, în trecut, Andreea Marin își schimbase stilul de viață și reușise să slăbească 20 de kilograme. Atunci, fosta prezentatoare de la Surprize, surprize a eliminat din alimentația sa toate produsele care nu îi făceau bine.

ADVERTISEMENT

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese.

Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des”, spunea Andreea Marin pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta dezvăluia că nu își mai vede viața fără sport. „Gimnastica de dimineață, șase zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep”.

ADVERTISEMENT