Life

Andreea Marin și-a schimbat stilul de viață și a slăbit 20 de kilograme. De ce alimente nu se atinge: „Mă feresc de ele ca de ciumă”

Andreea Marin a dezvăluit secretul siluetei sale! Ce și cum mănâncă vedeta în vârstă de 48 de ani pentru a se menține în formă.
02.01.2023 | 10:04
Andreea Marin sia schimbat stilul de viata si a slabit 20 de kilograme De ce alimente nu se atinge Ma feresc de ele ca de ciuma
Andreea Marin a spus cum a reușit să slăbească 20 de kilograme. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Marin și-a dezvăluit secretele de alimentație. Ajunsă la 48 de ani, se menține un model pentru femeile din România și a explicat ce și cum obișnuiește să mănânce pentru a avea silueta pe care și-o dorește.

Cum se menține în formă Andreea Marin, la 48 de ani

Chiar dacă a împlinit de curând 48 de ani, Andreea Marin nu se neglijează. Sportul este la ordinea zilei, merge la SPA și folosește produse cosmetice create special pentru ea de specialiști din România și din Franța.

ADVERTISEMENT

Pe lângă asta, „Zâna” se poate lăuda și cu o siluetă de invidiat, meniținându-se un model pentru femeile care o urmăresc.

Generoasă din fire, Andreea Marin a explicat care este regimul alimentar pe care l-a respectat și cu ajutorul căruia a reușit să slăbească 20 de kilograme. Ea nu se înfometează, din contră, are nu mai puțin de cinci mese pe zi.

ADVERTISEMENT

Secretul constă însă în alimentele pe care vedeta le consumă. Astfel, Andreea Marin a renunțat la fast-food, prăjeli și sosuri.

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00.

ADVERTISEMENT

Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic”, a spus Andreea Marin, citată de Viva.ro. 

Andreea Marin a renunțat la gustările nesănătoase

Hidratarea are și ea un rol important în dieta zilnică a Andreei Marin, iar paharul cu apă „a înlocuit covrigeii și alunele”.

ADVERTISEMENT

„Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, șase zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep”, a completat Andreea Marin, care declară cu mândrie că acum „nu-și mai vede viața fără sport”.

Chiar dacă recunoaște că a avut „momentele de cădere și recidivele sale” și că stilul de viață pe care l-a abordat nu este unul ușor, este important să simtă că deține controlul, iar atunci când lucrurile o iau pe un făgaș care nu-i place, să reechilibreze balanța.

Andreea Marin, îndrăgostită ca în prima zi de Adrian Brâncoveanu, după șase ani de relație

La frumusețea Andreei Marin contribuie, însă, și fericirea. Vedeta trăiește de șase ani o frumoasă poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu, iar asta se reflectă și pe chipul său. La început de 2023, „Zâna” a anunțat că se află în cea mai bună perioadă a sa.

„Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar cosiderăm că dragostea e cel mai important liant și dar, totodată. Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul, au o semnificație. 

Comunicarea dintre noi e mult mai așezată, mult mai matură, ne-am învățat unul pe celălalt. Oamenii în timp ajung să se cunoască mai bine. 

Am ajuns să ne facă plăcere chiar și clipele în care pur și simplu stăm istoviți, după o zi de muncă, unul lângă celălalt în fața șemineului, fiecare cu cartea lui în mână”, a declarat Andreea Marin pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT