Life

Andreea Marin are o soră extrem de frumoasă. Blondă cu ochii albaștri, Cristina este total diferită – Foto

13.07.2020 | 17:36
Andreea Marin are o sora extrem de frumoasa Blonda cu ochii albastri Cristina este total diferita  Foto
ADVERTISEMENT

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, însă puține persoane știu că vedeta are și o soră, pe nume Cristina, dar care nu seamănă deloc cu diva.

Sora Andreei Marin este la fel de frumoasă, însă cele două rude au trăsături diferite. Una seamănă cu mama, alta seamănă cu tatăl.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin se mândrește cu sora ei

Cristina nu este persoană publică și nici nu a atentat la o carieră în televiziune. Ea a preferat să-și lase sora celebră să fie singura personalitate publică din familie. Chiar și așa, Andreea Marin s-a lăudat cu sora ei, care are trăsături fine. Cristina este căsătorită și un băiat și o fată. La trăsăturile fizice, ea l-a moștenit mai mult pe tatăl ei, în timp ce Andreea pe mama sa.

View this post on Instagram

Weekend minunat ! #dressed by @baden11clothing

A post shared by Chiser Cristina (@chisercristina) on

„ Îi admir vocația de mamă. Este o mamă extraordinară! Ea și soțul ei sunt pe aceeași lungime de undă la acest capitol: își cresc copiii singuri, fiind ajutați doar ocazional de bunicii micuților. (…) Noi am rămas însărcinate aproape în același timp, pentru că între primii noștri copii, Violeta și Luca, băiețelul cel mare al Cristinei, este o diferență de 5 luni.”, a declarat, la un moment dat, Andreea Marin.

ADVERTISEMENT
Andreea Marin, alături de sora ei. Foto: Facebook
Andreea Marin, alături de sora ei. Foto: Facebook

Cristina și Andreea mai au un frate

Vedeta TV mai are un frate vitreg din căsătoria tatălui lor cu a doua soție. Dan Marin a murit în 2016, iar la înmormântare, fratele Andreei Marin s-a năpustit asupra unui cameraman care filma evenimentul.

Tatăl Andreei Marin a fost căsătorit de trei ori. Prima soție, mama Andreei Marin și a Cristinei a murit în 1984, în urma unui accident de mașină. Cu a doua soție, Dan Marin a făcut un băiat pe nume Ionuț, însă de care a divorțat. Iar din 2006, bărbatul și-a refăcut viața alături de Renata, șefa Direcției Județene de Evidență a Populației din Iași, care avea și ea o fiică.

ADVERTISEMENT

Tatăl Andreei Marin a murit în timp ce se uita la televizor.