Life
notix pixel id

Andreea Marin, imagini nemaivăzute din tinerețe. Cum arăta prezentatoarea TV în copilărie

Andreea Marin a postat câteva imagini nemaivăzute din copilărie și adolescență. Iată cum arăta prezentatoarea TV, cu mulți ani în urmă.
20.09.2021 | 16:08
Andreea Marin, imagini nemaivăzute din tinerețe. Cum arăta prezentatoarea TV în copilărie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a postat câteva imagini nemaivăzute din copilărie și adolescență. „Zâna Surprizelor” s-a întors în timp pentru câteva ore, unde și-a adus aminte de ea și de părinții ei, care s-au stins din viață.

Vedeta a făcut curat prin fotografii și recunoaște că a devenit nostalgică atunci când s-a văzut alături de cei dragi, care nu mai sunt lângă ea să o ajute cu sfaturi bune la nevoie.

Andreea Marin, imagini nemaivăzute din tinerețe. Cum arăta prezentatoarea TV în copilărie

Andreea Marin a postat câteva imagini nemaivăzute din copilărie și adolescență, pe care nu le-a făcut publice până acum. Prezentatoarea TV și-a făcut curaj și a decis să facă curat prin cutia cu amintiri de acasă.

ADVERTISEMENT

„Ieri am petrecut 10 ore cu mine și amintirile dragi. Am deschis cutii de scrisori păstrate de la cei ce-mi sunt îngeri acum, m-am întors în timp, am retrăit întâmplările care ne-au legat și m-au făcut să fiu omul de azi…

Am făcut ordine în miile de fotografii adunate într-o viață și mi-am dat seama că am amânat atât, pentru că îmi era teamă să revăd cu inima oamenii dragi ce nu mai sunt, să realizez că nu mai e nimeni mai vârstnic decât mine pe care să-l pot suna și să cer un sfat la nevoie, trebuie să fiu puternică și să mă bazez pe mine, să ofer eu sprijinul meu când e nevoie de el, dar nu am cui să-l cer, decât în rugile mele, căci bunii mei de odinioară nu mai sunt…”, a scris fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize” pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin a mai spus că și-a permis să plângă cât timp a făcut ordine prin amintirile familiei.

„(…) Am lăsat lacrimile să curgă, pentru că e obositor să fim mereu puternici, și cred că drumul cel mai greu parcurs a fost cel din scrisorile bunicilor, ale părinților (…), rândurile surorii mele pentru care iubirea mea nu are margini, ale oamenilor dragi care mi-au dăruit bunătate pură, simplitate și cinste, dragoste fără ocolișuri, mereu o caldă îmbrățișare”, a mai scris aceasta.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ales 10 imagini diferite, de la vârste diferite, cele care alcătuiesc „povestea” vieții ei.

Andreea Marin și-a pierdut mama de când era mică

Viața Andreei Marin nu a fost deloc una ușoară. Încă din copilărie, aceasta și-a pierdut o persoană extrem de dragă, mama ei.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin și-a pierdut mama atunci când era doar un copil, la vârsta de nouă ani. Violeta Marin a murit în urma unui accident rutier, iar tragedia a marcat-o profund pe prezentatoarea TV.

În 2016, Andreea Marin a trecut printr-o altă tragedie. Tatăl vedetei, Dan Marin, s-a stins din viață, iar vedeta TV a fost devastată la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri