Life

Andreea Marin, certată de fani după ultimele postări din mediul online. Cu ce mesaje i-a enervat vedeta

Andreea Marin a fost luată la rost de urmăritorii din mediul virtual după ce în ultima perioadă activitatea sa s-a îndreptat în cu totul altă direcție față de meseria de bază.
03.08.2021 | 23:50
Andreea Marin certata de fani dupa ultimele postari din mediul online Cu ce mesaje ia enervat vedeta
ADVERTISEMENT

„Zâna surprizelor”, așa cum este cunoscută vedetă, a fost certată de fani din cauza ultimelor postări. Este vorba de imaginile și mai ales, produsele pe care le promovează tot mai frecvent în ultima vreme.

În felul acesta prezentatoarea de la TVR a reușit să-i enerveze pe internauți, care i-au lăsat numeroase comentarii. Andreea Marin a fost taxată pentru că paginile sale de socializare sunt pline de reclame.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, luată la rost de internauți. Ce reproșuri a primit prezentatoarea TV

Bruneta promovează săpunuri lichide, diferite creme de protecție solară, produse de curățenie sau tratamente de regenerare a podoabei capilare.

Din cauza postărilor pe care le face la aceste produse, Andreea Marin a fost pusă la zid și a primit foarte multe reproșuri, oamenii susținând că s-a schimbat radical.

ADVERTISEMENT

În felul acesta vedeta a intrat în rândul influencerelor de la noi, deși are o emisiune la TV și numeroase alte activități de care să se ocupe în viața de zi cu zi.

„Dacă aș ști că nu este doar o reclama l-aș cumpăra, deși veniturile nu-mi prea permit”„Sunt dezamăgită, sincer”, „Deja ai devenit antipatică! Nu te mai saturi de bani!”.

ADVERTISEMENT

„E penibilă cu aceste reclame la nesfârșit” sau „Împachetează și niște aer și fă reclamă și la asta!”, sunt câteva dintre mesajele venite din partea fanilor de pe Instagram.

Ce avere are Andreea Marin de pe urma carierei sale

Andreea Marin se bucură de o carieră lungă în televiziune, devenind cunoscută după ce a prezentat emisiunea „Surprize, surprize”. Contrar așteptărilor vedeta a mărturisit la un moment dat că avea un salariu mic la început.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește averea pe care a reușit să o strângă în timp, frumoasa brunetă spune că nu este genul de om despre care se spune că are bani, deși nu duce lipsă de nimic din punct de vedere financiar.

Are o casă frumoasă, o mașină pe care o conduce de câțiva ani și-și permite să plece oricând în vacanță. În plus, Andreea Marin este foarte cumpătată și nu investește în haine sau accesorii scumpe.

„Nu sunt un om pe care să îl poți numi «cu bani», bogat. Pe scurt, am casă, o mașină, posibilitatea de a călători și de a-mi da copilul la o școală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă.

Nu o să mă vezi făcând exces de investiții în articole vestimentare, în genți. Sunt mai cumpătată. Admir calitatea acestor produse, dar de la distanță. Nu o să cumpăr niciodată o mașină de fițe. Am o mașină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4.

Mașina anterioară am ținut-o vreo 13 ani. Nu schimb mașinile ca pe șosete. Mașina și casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, a spus prezentatoarea într-un interviu pentru Canal 33, scrie viva.ro.

ADVERTISEMENT