Andreea Marin și-a anunțat urmăritorii din mediul online că are Covid-19. Vedeta este, deja, în ultima zi de izolare și spune că nu a avut simptome grave. În plus, ea a preparat supa pe care mama ei obișnuia să i-o gătească în copilărie, pentru a-și aminti de acele vremuri.
După ce la finalul anului trecut Andreea Marin a dezvăluit că a fost infectată cu Covid-19, vedeta s-a îmbolnăvit din nou.
Aflată, deja, în ultima zi de izolare, ea a decis să-și deschidă sufletul și le-a spus urmăritorilor săi din mediul online prin ce trece.
A făcut-o într-un mod neașteptat, printr-o postare ce inițial părea o simplă rețetă a supei pe care mama sa i-o pregătea în copilărie. Andreea Marin a mărturisit abia aproape de final motivul pentru care a hotărât să gătească tocmai acum acest preparat.
„Bună dimineața, prețuiește viața! Supa asta simplă, sănătoasă și gustoasă cu legume, tăieței și pătrunjel parfumat proaspăt cules din grădina noastră cu miresme îmi amintește de supa mamei.
Sunt atât de departe și, totuși, atât de aproape acele vremuri frumoase!”, a scris Andreea Marin pe contul său de Facebook.
Fosta soție a lui Ștefan Bănică a continuat prin a spune că în această perioadă nu a trecut prin momente foarte grele și că, oricum, supa mamei sale a ajutat-o considerabil.
„Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de Covid – nu v-am spus, că nu e nevoie de îngrijorare în plus, avem cu toții destulă și eu sunt bine, nu au fost probleme mari de depășit – și am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior.
Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este, și azi cred că natura e vindecare înainte de toate”, a adăugat Andreea Marin.
La final, „Zâna” le-a urat multă sănătate celor o urmăresc și i-a lăsat și cu o recomandare de lectură. Este vorba despre seria Supă de pui pentru suflet, scrisă de Jack Canfield și Mark Victor Hansen.