Life

Andreea Marin, moment stânjenitor în cabinetul medicului: “Mi-a venit să intru în pământ”

Andreea Marin a avut parte de un moment stânjenitor în cabinetul medicului. Ce i-a spus cadrul medical vedetei de televiziune.
09.10.2023 | 07:55
Andreea Marin moment stanjenitor in cabinetul medicului Mia venit sa intru in pamant
De ce moment stânjenitor a avut parte Andreea Marin. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a povestit un moment stânjenitor de care a avut parte în cabinetul medicului, acum ceva timp. Vedeta a fost atenționată de medic în acel moment.

Andreea Marin a avut parte de un moment stânjenitor în cabinetul medicului

În urmă cu câteva luni, Andreea Marin a făcut o vizită la cabinetul medicului. Fosta prezentatoare se confrunta cu probleme de respirație, așa că a vrut să vadă care era problema.

ADVERTISEMENT

Medicul care a consultat-o i-a spus vedetei că o știe pe aceasta de când a venit în emisiunea “Surprize, Surprize”, pe care o prezenta la TVR la începutul anilor 2000.

Acesta a ținut să-i spună vedetei că are 20 de kilograme în plus față de cum era cu mai mulți ani în urmă și că acesta era motivul pentru care nu mai respira bine. În acel moment, Andreea Marin s-a simțit foarte rușinată.

ADVERTISEMENT

“Am fost acum câteva luni la medic că mi se părea că nu mai respir bine, am zis că e ceva cu inima, și mi-a spus medicul ‘Eu vă știu pe dvs de vreo 20 de ani, de la ‘Surprize, Surprize’, am venit la dvs în emisiune, poate nu vă mai amintiți, m-am schimbat și eu, v-ați schimbat și dumneavoastră, dar dumneavoastră v-ați schimbat cu 20 de kilograme în plus’.

Mi-a venit să intru în pământ! Într-adevăr, sunt înaltă, am 1.76, și asta trișează cumva, nu se vede la fel de mult. Dacă știi și cum să te îmbraci, mai merge”, a spus vedeta de televiziune în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

În acea perioadă, Andreea Marin avea cu două numere și jumătate mai mult la haine. Medicul respectiv i-a spus că tot ce are de făcut pentru a-și îmbunătăți viața este să scape de kilogramele acumulate.

“Doctorul mi-a spus ‘Doamnă, nu aveți nimic altceva decât kilogramele de dat jos. Toată viața dumneavoastră se va îmbunătăți. După primele 5 kilograme date jos, vă rog să mă căutați. Mi-a dat termen o lună. Mi-a spus că veți respira bine ca prin minune”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Cum a reușit Andreea Marin să slăbească

Vedeta TV a reușit să dea jos 13 kilograme în această vară. Andreea Marin s-a simțit mai tânără după ce a scăpat de greutatea în exces. În plus, aceasta mai are de gând să slăbească.

Fosta prezentatoare a reușit să slăbească cu dieta potrivită și face mișcare regulat pentru a se menține. “Mă bucur foarte mult. Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. (…)

 Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului”, a explicat Andreea Marin acum câteva săptămâni, potrivit kfetele.ro.

ADVERTISEMENT