Life

Cove, dezvăluire uluitoare despre Andreea Marin, la 23 de ani când s-a terminat Surprize, surprize: „Ne doream același lucru”

Au trecut 23 de ani când Andreea Marin și Cove au lucrat împreună la Surprize, surprize, iar prezentatorul de la Prima TV a făcut o dezvăluire neașteptată.
03.10.2023 | 10:50
Cove dezvaluire uluitoare despre Andreea Marin la 23 de ani cand sa terminat Surprize surprize Ne doream acelasi lucru
Cove a făcut o mărturisire neașteptată despre Andreea Marin. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cove și Andreea Marin au avut la Surprize, surprize o chimie ce a trecut dincolo de ecrane. De acasă, părea că sunt perechea perfectă, iar acum, prezentatorul de la Cursa iubirii a făcut o dezvăluire neașteptată despre relația lor.

Cove, mărturisire neașteptată despre Andreea Marin

Andreea Marin și Cove au format una dintre cele mai iubite perechi de prezentatori în urmă cu mai bine de două decenii. S-au lansat în televiziune și au avut un succes neimaginat cu producția Surprize, surprize, iar chimia lor a trecut bariera televizorului.

ADVERTISEMENT

Dar au existat și oameni care s-au întrebat dacă și în culise lucrurile stau la fel, având în vedere că de multe se întâmplă ca ceea ce se vede „pe sticlă” să nu reflecte adevărul, ca și în cazul filmului Declarație de dragoste. 

Acum, la 23 de ani de când emisiunea care a emoționat milioane de români s-a încheiat, Cove a spus adevărul despre relația lui cu Andreea Marin, iar vedeta a recunoscut că pentru ei a existat o singură variantă: să fie prieteni și nu au existat tensiuni.

ADVERTISEMENT

„Niciodată, pentru că noi am început să facem televiziune din pasiune, din plăcere. Nu au existat tensiuni între noi, ne doream același lucru. Am încercat amândoi să fim din ce în ce mai buni în fiecare zi.

Voiam să fie totul și mai bine. Cumva ne împărțeam rolurile, ea era organizată și strictă și pe mine mă lăsa în zona asta de improvizație”, a declarat Cove, pentru playtech.ro. 

ADVERTISEMENT

Ar urma-o chiar și acum, fără să stea pe gânduri

Așa se face că, deși au trecut 23 de ani de când Surprize, surprize s-a încheiat, iar el se află acum la cârma proiectului Cursa iubirii, Cove ar accepta oricând invitația Andreei Marin de a lucra împreună, fără să stea pe gânduri.

„Da, cu cea mai mare plăcere (nr. ar colabora iar). Andreea este omul care dacă m-ar suna acum și mi-ar zice, ‘Uite, aș vrea să intrăm acum în direct într-o emisiune, să prezentăm ceva’, aș putea să mă duc fără să știu nimic. Sunt convins că ea are toate lucrurile acolo, îmi spune ce am de făcut și ne-am integra perfect.

ADVERTISEMENT

A fost o bucurie, o onoare și o plăcere. Andreea este fără doar și poate printre cei mai buni oameni de televiziune și deși o spun cu regret, nici nu cred că vor mai apărea oameni de televiziune de nivelul Andreei. Asta pentru că televiziunea s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, de 23 de ani de când făceam noi Surprize, Surprize. Lumea s-a schimbat, ea e un profesionist desăvârșit și un prieten adevărat”, a spus Cove despre posibilitatea de a colabora din nou cu Andreea Marin.

ADVERTISEMENT