Life

Andreea Marin, surpriză de proporţii în emisiunea lui Fuego. Cu cine s-a întâlnit în culise

05.03.2021 | 14:33
Andreea Marin surpriza de proportii in emisiunea lui Fuego Cu cine sa intalnit in culise
ADVERTISEMENT

Surpriză mare pentru Andreea Marin, în culisele de la TVR. Invitată în cel de-al şaselea sezon al emisiunii “Drag de România mea!”, prezentat de Paul Surugiu Fuego, vedeta a avut parte de o scenă similară cu cele din emisiunea de mare succes pe care a moderat-o în urmă cu ani buni, “Surprize, surprize”.

Fuego se pregătește de cel de-al șaselea sezon „Drag de România mea!”, care se anunță mai fresh și mai dinamic. Prezentatorul a dat startul filmărilor, iar printre invitați se află şi Andreea Marin care a avut parte de un moment total neaşteptat, chiar în culisele emisiunii, unde a dat nas în nas cu fostul ei coleg, Cove. Cum a reacţionat Andreea Marin? Rămâne să aflăm în noul sezon al emisiunii prezentate de Fuego, la TVR 2.

ADVERTISEMENT

“Eu sunt un perfectionist și deseori mă enervez sau reacționez, dar colegii mei mă înțeleg și tocmai de asta îi iubesc și sunt onorat că pot lucra cu ei, pentru că împreună putem face performanță, într-o perioadă în care tot ce contează este lipsa de substanță.

Mulțumesc tuturor colegilor mei cameramani, regizor de montaj, producători, scenariști, jurnaliști, scenografi, operatori IT, profesioniști de la lumini, de la sunet, de la marketing, de la promovare, regizori de platou, editori de montaj… tuturor celor care se luptă ca această emisiune să fie una de înaltă ținută!”, spune Fuego.

ADVERTISEMENT

Fuego, concert de colecţie de “Ziua Femeii”

Fuego le oferă un cadou special telespectatorilor de “Ziua Femeii”, la TVR 2, unde poate fi urmărit duminică, 7 martie, de la ora 15.00, concertul extraordinar pop-simfonic “LUMINA MEA”, susținut de artist pe scena Palatului Național din Chișinău.

Fuego
Alături de Fuego, pe scenă se vor afla peste 100 de artiști, acompaniați de Orchestra Națională Simfonică TELE-RADIO Moldova, dirijor maestrul Gheorghe Mustea, de Angry Band, dar și de Capela Corală Moldova

“Vreau ca intrarea în primăvară să ne prindă împreună, să vă aduc lumină în case, prin muzica mea, printr-un concert de suflet, un fel de vis împlinit! Spectacolul ‘LUMINA MEA’ este cu adevărat o sărbătoare. Imaginile sunt superbe, muzica la fel, orchestra și corul, orchestrațiile și repertoriul, divers, înalt, cu simțăminte frumoase.

ADVERTISEMENT

Show-ul de sunet, lumini, ecrane, toate la un loc, vor face ca atmosfera să fie de neuitat, mai ales că eu m-am simțit perfect, în fața publicului basarabean. Am realizat concertul fix anul trecut, pe 7 martie 2020, în ultimele zile înaintea decretării stării de urgență în ambele țări și am satisfacția că am putut construi un produs de calitate, pe forțe proprii, muncind enorm la el”, mărturiseşte Fuego.