Life

Andreea Pirui de la Puterea dragostei, prinsă drogată la volan? Blondina a mărturisit tot: „Voi acționa legal”

Andreea Pirui de la Puterea dragostei se confruntă cu o situație delicată, după ce un test în trafic a arătat că s-ar fi drogat.
27.09.2021 | 11:02
Andreea Pirui de la Puterea dragostei prinsa drogata la volan Blondina a marturisit tot Voi actiona legal
Andreea Pirui, fostă concurentă la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Pirui de la Puterea dragostei a povestit ce i s-a întâmplat în seara de 24 septembrie, când ar fi fost prinsă drogată la volan.

Fosta concurentă din sezonul al doilea al show-ului de la Kanal D a declarat, pentru o pagină de Instagram, că este adevărat că ar fi fost depistată pozitiv cu THC în urma unui test în trafic.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține că aparatul polițiștilor, cu siguranță, a dat eroare și va acționa legal. Fosta iubită a lui Marius ”Norocel” a spus că nu a fumat cannabis în viața ei și i se pare nedrept ca, dintr-o greșeală, să i se distrugă imaginea publică.

Andreea Pirui de la Puterea dragostei susține că nu s-a drogat și dă în judecată Poliția

Întâmplarea despre care a vorbit Andreea Pirui pentru pagina Viperele vesele a avut loc pe raza localității Sânmihaiu Almașului din județul Sălaj.

ADVERTISEMENT

Fosta participantă la Puterea dragostei se afla în mașină cu nepoata în vârstă de 7 ani, îndreptându-se spre localitatea unde locuiește mama ei.

„Nu am fumat în viața mea absolut nimic ilegal sau legal. Eu nu fumez nici țigări normale. Eu nu știu să fumez, iar toții apropiații mei vă pot confirma acest fapt. Mi s-au recoltat probe de urină și sânge. 

ADVERTISEMENT

Aștept cu nerăbdare rezultatul probelor biologice pentru a acționa în judecată autoritățile. Este inadmisibil ceea ce mi s-a întâmplat. De două zile sunt în stare de șoc.

Dintr-o eroare a unui aparat se poate distruge imaginea unui om. Nu voi permite ca aceste suspiciuni să planeze asupra mea și voi acționa legal”, a transmis Andreea Pirui pentru pagina de Instagram mai sus amintită.

ADVERTISEMENT

S-a despărțit de Marius Norocel la câteva luni de la terminarea concursului

Andreea a fost una dintre cele mai iubite concurente din sezonul al doilea al reality-show-ului Puterea dragostei.

În cadrul concursului, aceasta a format pereche cu Marius. Cei doi au și locuit împreună o perioadă după terminarea show-ului, chiar în primul an de pandemie.

Carantina pe care au petrecut-o împreună le-a demonstrat că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Cei doi s-au separat la câteva luni după ce s-au mutat împreună.

Cu toate că nu mai sunt iubiți, Marius și Andreea păstrează și azi legătura și se consideră amici. Fiecare și-a refăcut între timp viața amoroasă și au planuri mari de viitor alături de partenerii lor.

 

ADVERTISEMENT