Life

Andreea Raicu a rămas fără cuvinte în fața Evei Măruță. Ce i-a făcut vedetei: „Ai greșit!”

Andreea Raicu a fost luată de Eva Măruță prin surprindere, în timp ce era invitată în emisiunea tatălui său. Momentul a fost difuzat în direct.
12.07.2023 | 16:58
Andreea Raicu a ramas fara cuvinte in fata Evei Maruta Ce ia facut vedetei Ai gresit
Andreea Raicu a fost luată prin surprindere de Eva Măruță. Sursa foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Andreea Raicu a acceptat invitația în emisiunea lui Cătălin Măruță, dar nu se aștepta să fie lăsată fără cuvinte de Eva. Pentru câteva zile, micuța și-a însoțit tatăl la muncă și a fost la fel de naturală ca întotdeauna, fapt care l-a pus pe el în situații difcile.

Cum a lăsat-o Eva Măruță fără cuvinte pe Andreea Raicu

Recent, Cătălin Măruță a avut-o invitată în emisiunea de la Pro TV pe Andreea Raicu. Numai că acest lucru s-a întâmplat exact în perioada în care, pentru câteva zile, Eva l-a însoțit la muncă pe tatăl său.

ADVERTISEMENT

Publicul o cunoaște deja pe micuță, care i-a amuzat adesea cu urări hilare pentru Cătălin Măruță ori cu faptul că l-a certat pentru că i-a făcut complimente lui Denise Rifai. Astfel că la televizor, fetița nu putea fi decât naturală.

Andreea Raicu a participat la rubrica „Roata Provocărilor”, iar în momentul în care refuza să pună în practica una dintre ele, pedeapsa era să bea un shot de lămâie. Aceeași consecință exista și dacă greșea ceva.

ADVERTISEMENT

Eva Măruță a fost atentă la mișcările vedetei și nu a ezitat să o taxeze, spre surprinderea Andreei Raicu. „Ai greșit de două ori!”, a remarcat fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei. Andreea Raicu a rămas surprinsă și a încercat să-i dea micuței un sfat.

„Scuză-mă, tu cu cine ții? Cu fetele sau cu băieții? Trebuie să înveți să ții cu femeile, cu fetele!”. Eva Măruță, însă, nu s-a lăsat deloc convinsă de cuvintele rostite de Andreea Raicu și a continuat:

ADVERTISEMENT

„Trebuie să fim corecți! Ai greșit de două ori, bei de două ori”. Astfel, Andreea Raicu, văzută fără scăpare, a ajuns la o concluzie neașteptată, pe care a și a exprimat-o în fața tuturor: „Măi, dar tu ești dictatoare aici”, notează libertatea.ro. 

Eva l-a pus pe Cătălin Măruță în dificultate și în fața Cristinei Spătar

De altfel, Andreea Raicu nu este singura „victimă” a Evei Măruță. Chiar tatăl ei a fost pus în dificultate atunci când a avut-o invitată în emisiune pe Cristina Spătar. În timp ce vorbea despre nunta cu Vicențiu Mocanu, Cătălin Măruță i-a explicat fiicei sale ce cadou grandios a primit cântăreața.

ADVERTISEMENT

„Ce crezi? Pe 14 februarie i-a făcut iubitul ei, actualul soț, cadou o mașină, de Ziua Îndrăgostiților”, a spus Cătălin Măruță. Însă Eva i-a dat mediat o replică usturătoare: „Ar trebui și tu să îi faci asta mamei”. Imediat, moderatorul de la Pro TV a regretat. „Mai bine nu te întrebam”, a reacționat soțul Andrei, conform unica.ro.

ADVERTISEMENT