Life

Andreea Raicu, dezvăluiri emoționante despre regretatul ei tată: „Nu ai cum să vindeci toate rănile”

Andreea Raicu a vorbit despre noua ei versiune, una de care se simt tot mai împlinită, într-un dialog sincer cu Ilinca Vandici.
22.04.2023 | 16:28
Andreea Raicu dezvaluiri emotionante despre regretatul ei tata Nu ai cum sa vindeci toate ranile
Andreea Raicu, fostă prezentatoare de televiziune. Foto: YouTube/ Instagram. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andreea Raicu a vorbit despre emoțiile și sentimentele de care se lovește în viața de zi cu zi, feminism, dar și cât de greu i-a fost ei să ajungă la varianta de care azi e cel mai mândră.

Andreea Raicu, confesiuni emoționante: „N-am simțit suportul tatălui”

Invitată în podcastul Ilincăi Vandici de pe YouTube, prezentatoarea i-a făcut câteva mărturisit emoționante amfitrioanei show-ului Bravo, ai stil. Vedeta care a prezentat în trecut show-urile Megastar și Big Brother la Prima TV a spus cum a reușit să devină atât de încrezătoare și puternică precum o vede și publicul ei.

ADVERTISEMENT

Andreea Raicu și-a amintit, printre altele, și de regretatul ei tată, căruia a trebuit să îi demonstreze cât de bine se poate descurca în viață. Andreea a spus că nu a avut tot timpul suportul părintelui ei, dar asta a ambiționat-o în loc s-o demoralizeze.

„N-am simțit suportul tatălui, a trebuit să mi-l găsesc eu singură, să pot să fac totul, plus că aveam să-i demonstrez lui că eu sunt o femeie deșteaptă. Plus că trăim într-o societate în care asta se cere. Se spune că femeia e independentă. Ea rezolvă lucrurile. Și mai e un lucru! Vorbeam cu o prietenă despre faptul că femeile au devenit puternice. Femeile au devenit puternice pentru că nu au avut de ales.

ADVERTISEMENT

Dacă o femeie rămâne singură, de exemplu, uite îți spun despre o prietenă de-ale mele. Tot timpul făcea lucrurile încet, totul era lent, și eu îi ziceam: haide odată, ce Dumnezeu? Nu era proactivă. A avut niște probleme foarte mari și cu fetița ei și cu soțul, care din păcate nu mai este”, a povestit Andreea Raicu pe YouTube.

„Sunt multe momente în care mă simt descurajată”

Multă vreme, Andreea a vrut să pară acea femeie tare ca piatra, dar la unul din cursurile la care a participat a realizat că nu era pe drumul cel bun:  „Când ai inima închisă, nu te lovește nimic, dar nici nu intră nimic”.

ADVERTISEMENT

Aceasta a recunoscut, apoi, că sunt și astăzi momente în care nu se simtă stăpână pe toate situațiile, dar a învățat că e foarte ok să fie și vulnerabilă.

„Sunt multe momente în care mă simt descurajată, altele în care mă simt împlinită și încrezătoare… (…) Cine caută să își vindece rănile total… Nu ai cum să vindeci toate rănile”, a adăugat Andreea Raicu.

ADVERTISEMENT